Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A 10. évforduló alkalmából újrarögzítette 'The Surreption' című albumát az INGESTED - itt a 'Manifesting Obscenity' dal új klipje!


2021-05-18

A manchesteri Ingested zenekar a 'The Surreption' album tizedik évfordulója alkalmából adja ki a 'The Surreption II' című anyagot.

A 'The Surreption II' az eredeti album "újragondolt, újrarögzített" változata, amit 2021. július 30-án adnak ki, a Unique Leader Records jóvoltából.

A banda énekese, Jason Evans a következőket nyilatkozta: "Mint azt sokan tudjátok, vészesen közeleg második albumunk, a 'The Surreption' tizedik évfordulója; így mi más lehetne méltóbb ünnep, mint hogy újra a világra szabadítjuk ezt a szörnyeteget?! Ebben a tudatban zárkóztunk be az Ingested karantén-bunkerébe, ahol olyan módon készítettük újra el második albumunkat, ahogy azt mindig is szerettük volna. Ez nem egy remix, sem remaster - ez egy kompletten újrarögzített lemez; újragondolása egy fontos, de gyakran elfeledett mérföldkőnek az Ingested karrierjéből!".

Az újrarögzített album borítója és dallistája így néz ki:

01. Crowning The Abomination
02. Decline
03. The Consequence
04. A Coming Unperceived
05. This Disgusting Revelation
06. Castigation And Rebirth
07. Manifesting Obscenity
08. 22
09. Kingmaker
10. The Alpha And Omega

"Szégyen, hogy sosem készítettünk hivatalos videoklipet az eredeti 'The Surreption' album egyik dalához sem; ezért most pótoljuk a hiányosságot. Hegyezzétek a szemeteket és fületeket a 'Manifesting Obscenity' új videójára, és izzítsátok a gombokat a 'The Surreption II' előrendelésére, mert ez a szörnyeteg július 30-án újra a világra szabadul, köszönhetően a Unique Leader Records-nak" - tette hozzá a frontember.

Másik hír, hogy az Ingested előzenekarként vesz részt a Bleed From Within The Fracture Tour elnevezésű európai körútján, ami 2021 novemberében fog lezajlani. A turné - melyen részt vesz a Kill The Lights együttes is - november 11-én érkezik a budapesti Dürer Kertbe.

Az Ingested 2020 augusztusában adta ki legutóbbi teljes értékű albumát. Bővebben a 'Where Only Gods May Thread' lemezről itt írtunk.


A 10. évforduló alkalmából újrarögzítette 'The Surreption' című albumát az INGESTED - itt a 'Manifesting Obscenity' dal új klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás