Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Decemberben új GENOCIDE PACT album várható - itt a 'Deprive / Degrade' című dal!


2021-11-17

A Relapse Records újra lemezszerződést kötött a washingtoni csapattal, ami immáron 2013 óta a könyörtelen, dühös death metal zene egyik legjelentősebb helyi képviselője.

A Genocide Pact 2021-ben újabb szónikus támadást intéz a gyanútlan tömegek felé. A banda egyenesen önmagáról nevezte el új stúdióalbumát, amit december 3-án ad ki a Relapse Records (CD / LP / digitális változatban).

A 'Genocide Pact' album haragját és dühét ezúttal is a banda kollektív frusztrációja és személyes tapasztalai adják. A lemez dalai remekül vázolják fel azokat a borzasztó időket, amiket jelenleg él a világ.

"Bekapcsolod a híreket, mit látsz? Tömeg-lövöldözéseket, gálobális járványt, végtelen háborút és szarságokat áruló, hazudozó politikusokat, nagyvállalatok hirdetéseit. Csörög a telefonod, és közlik veled, hogy meghalt egy újabb barátod / családtagod... Mindennek tetejében, kibaszottul csődbe mentél, és végeláthatatlanul dolgozol egy olyan főnöknek, aki még a nevedet sem tudja. A végén paranoid,  dühös és nihilista leszel..." - nyilatkozta a banda frontembere, Tim Mullaney.

A Genocide Pact tagjai - az utóbbi idők negatív élményeiből erőt merítvén - megalkották bandájuk új nagylemezét; a 2021-es év egyik legmocskosabb, legbrutálisabb albumát!

A 'Genocide Pact' borítója és dallistája így néz ki:

01. Led To Extinction
02. Perverse Dominion
03. Fossilized Future
04. Mutilated Vision
05. Deprive / Degrade
06. Purged Flesh
07. Barbaric Regression
08. Industrial Obedience

Az album előrendeléséhez első ízelítőképpen a 'Perverse Dominion' című szám hivatalos videoklipje jelent meg, amit Brian Boeckman rendezett.

Az énekes-gitáros Mullaney a következőket közölte: "E dal szövege arról szól, mi emberek, hogyan lépünk, gázolunk át egymáson az előrébbjutás érdekében. Ezek a "gázolók" először a legsebezhetőbb pontodat, az agyadat támadják meg... A nagyvállalatok és a politikusok nap mint nap manipulálnak minket; azt hiszik, idióták vagyunk; nekünk az a dolgunk, hogy nehezebbé tegyük az ő dolgukat".

Közzétették továbbá a 'Purged Flesh' című számot is, amiről Mullaney így nyilatkozott: "Ez volt az első dal, ami formát öltött a lemezen. Konkrétan két ötletet olvasztottunk eggyé: egy súlyos témákkal teli, viszont sztenderd versékkel és refrénnel felszerelt ötletet, illetve egy negatív értelemben vett pszichedelikus zenei felvetést. Ez előbbiből valami olyasmit akartunk kihozni, mintha Jimi Hendrix utált volna mindent és mindenkit... Dalszövegileg egyébként a problémák elől való, hasztalan menekülésről szól ez a nóta".

Emellett megjelent a 'Deprive / Degrade' című tétel is, amit így kommentált a banda: "Ebben a számban pörgős zenei témák fedezhetők fel... olyan old-school grindcore-hatások elevenednek fel benne, amit a Terrorizer, a Napalm Death és az Assuck zenekaroktól szereztünk. Ezek a bandák teljes karrierünk során nagy hatással voltak ránk, de ezúttal egy 100%-ban pörgős, gyors dalt állítottunk elő, a tempó mánikákusainak részére".

A Genocide Pact előző nagylemeze, az 'Order of Torment' 2018 februárjában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.

A Genocide Pact korábbi dalai, albumai a Bandcamp-en hallgathatók és rendelhetők meg.


Decemberben új GENOCIDE PACT album várható - itt a 'Deprive / Degrade' című dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás