Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a BLEED FROM WITHIN - itt az új single, az 'I Am Damnation'!


2021-11-13

A skót Bleed From Within zenekar a Nuclear Blast Records kiadóval kötött világraszóló lemezszerződést. Egyúttal megjelent a banda új dala is.

A Bleed From Within együttes nemrégiben tért vissza egy nagyszabású brit turnéról (amit a Bullet For My Valentine előzenekaraként bonyolíttak le); most pedig egy ütős hírrel és egy bombasztikus új single-dallal jelentkeztek!

A banda új single-dala, az 'I Am Damnation' a Nuclear Blast kiadóval kötött lemezszerződés apropójából látott napvilágot. Egy "súlyos riffekkel és lebilincselő dallamokkal" ellátott metal-mesterműről van szó, amely "élete formájában prezentálja a glasgowi bandát". 2022-ben új album várható a srácoktól - ennek első előzetese az új single-dal, ami itt tölthető le; alább pedig megtekinthető hivatalos videoklipen, amit Pavel Trebukhin rendezett.

Ali Richardson dobos a következőket nyilatkozta: "Boldog vagyok, hogy végre bejelenthetem: a Bleed From Within szerződést kötött a Nuclear Blast Records kiadóval. Először 2020-ban merült fel a paktum ötlete, és már akkor nyilvánvaló volt, hogy komoly mértékű lelkesedés, szenvedély, vágy, tudás és hajtóerő jellemzi mindkét felet. Számunkra hatalmas megtiszteltetés egy ilyen profi céghez csatlakozni, és ezt a tényt nem is vesszük készpénznek... Az 'I Am Damnation' dal bandánk új fejezetének első lépése. Zenei hangzás tekintetében sokat fejlődtünk - a jövőben is ilyen dolgokra kell számítani tőlünk. Hamarosan fény is derült mindarra, amin jelenleg keményen munkálkodunk!".

A Bleed From Within teljes felállása így néz ki:

Scott Kennedy - ének
Steven Jones - gitár
Graig Gowans - gitár
Ali Richardson - dobok
Davie Provan - basszusgitár

A banda legutóbbi albuma, a 'Fracture' 2020 májusában jelent meg, a Century Media Records gondozásában - erről bővebben itt írtunk.


A Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a BLEED FROM WITHIN - itt az új single, az 'I Am Damnation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás