Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

9 nagylemezét adja ki a svéd WOLF zenekar - áprilisban jelenik meg a 'Shadowland'


2021-12-28

A svéd metalbanda 2 év után jelentkezik új albummal.

A Wolf nyolcadik nagylemeze, a 2020-as 'Feeding the Machine', valamint a 2014-es 'Devil Seed' folytatásaképpen jelenik meg 2022. április elsején, a Century Media kiadó jóvoltából. Az új, 'Shadowland' című nagylemez - ahogy azt a svéd heavy metal-mesterektől megszokhattuk - tele van intenzív és addiktív headbanger himnuszokkal. Az új album alább látható borítóját ezúttal is a legendás Thomas Holm (Mercyful Fate, King Diamond) készítette.

A Wolf énekese, Niklas Stålvind elmondta: "Végre eljutottunk arra a pontra, amikor kompletten elkészült egy új Wolf album. Befejeztük tehát a munkálatokat! Nyilvánvaló okokból kifolyólag nem tudtunk turnézni a 2020-as 'Feeding the Machine' albummal; ez pedig azt eredményezte, hogy minden időnket és energiánkat egy újabb lemez elkészítésére fordíthattuk. Itt a végeredmény, és engedjétek meg, hogy közöljem veletek: rettentően izgatottak vagyunk miatta! Engem ez az új album az 'Evil Star' lemez modernkori változatára emlékeztet; vagyis egy erőteljes, lendületes, ugyanakkor dallamos és könyörtelen anyagra számíthattok; de mégis: valami új, valami eddig fel nem fedezett atmoszféra lengi át a dalokat. Biztos vagyok benne, hogy a Wolf minden érájának rajongói megtalálják ezen az albumon a maguknak valót. Alig várjuk már, hogy hallhassuk a közönség reakcióját, amikor végre újra színpadra állhatunk! A metal soha nem hal meg!".

Hamarosan jönnek a friss hírek és az első előzetesek a 'Shadowland' album kapcsán...

A Wolf felállását továbbra is Niklas Stålvind énekes-gitáros vezeti. Mellette a gitáros Simon Johansson a másik oszlopos tag. Az új lemezt két új taggal kibővülve vették fel - az egyikük a King Diamond-bandából ismert basszer, Pontus Egberg - Bass; a másik pedig Johan Koleberg dobos (egykoron mindketten a HammerFall-ban és a Lion's Share zenekarban játszottak).


9 nagylemezét adja ki a svéd WOLF zenekar - áprilisban jelenik meg a 'Shadowland'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás