Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

25 év után új albumot ad ki a kultikus kanadai RAZOR zenekar


2021-12-30

A legendás kanadai thrasher Razor zenekar befejezte a munkálatokat az 1997-es 'Decibels' album folytatásán.

A kanadai Ontario államból származó Razor 1983-tól 1992-ig működött, de '97 óta ismét aktív a banda. Habár több mint 20 éve nem adtak ki újabb albumot, a csapat az évek során olyan neves zenekarokkal állt színpadra, mint a Slayer, a Venom és a Motörhead.

Nemrég kiderült, bő két évtized elteltével újabb albumot rögzít a Razor. Dave Carlo gitáros legfrissebb közleménye szerint immáron elkészült a visszatérő nagylemez, ami a 'Cycle of Contempt' címet viseli, és 2022 folyamán jelenik meg, a Relapse Records jóvoltából (rajta 12 új dallal).

A Razor legutóbbi kiadványa egy 'Live! Osaka Saikou' című koncertlemez volt, aminek anyagát 2011-ben vették fel, egy japán turné alkalmával. Ezt megelőzően legutóbb 1997-ben jelentkeztek hivatalos albummal, 'Decibels' címen. 2015-ben a Relapse Records kiadott egy Razor-reissue sorozatot; 2020 nyarán pedig hivatalos formában is piacra dobták 1984-es demó-lemezüket, az 'Escape the Fire'-t.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album és a jövőbeni tevékenységek, turnék kapcsán...


25 év után új albumot ad ki a kultikus kanadai RAZOR zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás