Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az ESCHATOS új száma, a 'Glorious Temple Of The Horned Moon'!


2021-12-29

A lett nihilista progresszív black metal banda egy új single-dalt és videoklipet adott ki 'Glorious Temple Of The Horned Moon' címen.

"Ahhoz, hogy megértsd, miről is szól az Eschatos, nézz mélyen magadba. Mérd fel mindazt, amitől frusztráltnak és kényelmetlenül érzed magad; azokat a dolgokat, amik feldühítenek; azokat az embereket, akiket utálsz. Ha ezt megteszed, észreveszed azt a fekete lángot, ami az Eschatos művészetének alapja - törvény nélküli, letisztult és destruktív. Üresség és káosz szüli az életet: itt kezdődik minden - ebből lett az Eschatos".

A Riga városából származó Eschatos 2013-ban adta ki debütáló, 'Hierophanies' című lemezét. Ennek folytatását 2015 tavaszára vette fel a banda, saját stúdiójában, Guntis Podvigs hangmérnök közreműködésében. A következő album 'The Grand Noir' címmel jelent meg 2015 májusában. Ezt követte a 2017-es 'Mære' EP.

A csapat közel 5 év után most egy vadonatúj single-dallal tért vissza: a 'Glorious Temple Of The Horned Moon' kislemez digitális formában, valamint hivatalos videoklipen jelent meg (amit Edvards Percevs and Kristiāna Kārkliņa rendezett). Íme a premier:

Bővebb infók a zenekarról a Facebookon találhatók.


Itt az ESCHATOS új száma, a 'Glorious Temple Of The Horned Moon'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás