Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Speciális EP-vel jelentkezik márciusban a CRYSTAL VIPER zenekar - itt a 'Welcome Home' című King Diamond-feldolgozás!


2022-02-07

A női frontemberrel működő, lengyel heavy metal-brigád egy 'The Last Axeman' című mini-LP-t jelentett be.

A Marta Gabriel gitáros-énekesnő által vezetett Crystal Viper 2007-ben adta ki debütáló albumát. Azóta több mint 15 országban turnézott a banda - felléptek teltházas kis klubokban és nagy szabadtéri fesztiválokon egyaránt. Mindezen felül nyolc stúdióalbumuk és számos kislemezük jelent meg az évek során. Egy dolog tehát biztos: a Crystal Viper saját generációjának egyik legszorgosabb, legaktívabb és legelkötelezettebb bandája.

A csapat legfrissebb kiadványa egy 'The Last Axeman' című album, ami hivatalosan egy mini-LP, de több anyag található rajta, mint a legtöbb nagylemezen.

A 'The Last Axeman' A-oldala egy régi Crystal Viper-klasszikus, 'The Last Axeman' című közönség-kedvenc újrarögzített változatával indul; majd ezt követi egy vadonatúj, 'In The Haunted Chapel' című dal (ami - hasonlóan a banda legutóbbi, 'The Cult' című nagylemezének gyakorlatához - egy H.P. Lovecraft-történet által inspirált dal). Ezeken felül egy meglepetés-feldolgozás is felkerült az új EP-re: ez az 'Ulitsa Roz', melyet eredetileg a legendás orosz heavy metal banda, az Aria írt és adott elő. Az A-oldalra továbbá felkerült egy bónusz nóta is: ez az 'It’s Electric' című szám átdolgozása, amit annak idején a kultikus NWOBHM csapat, a Diamond Head játszott.

A kiadvány B-oldalán négy dal található a 'The Cult' albumról; méghozzá exkluzív, "live-in-studio" változatban előadva (amit a #RockOutSessions sorozat keretében vettek fel). A 'The Cult', az 'Asenath Waite', a 'Whispers From Beyond' és a 'Flaring Madness' című dalok "lemeztelenített" verziói tökéletesen felvázolják a Crystal Viper végtelen energiáját, amit megtapasztalhatunk egy húszperces videoklip formájában is, ami lentebb érhető el.

A 'The Last Axeman' album március 25-én megjelenik LP / CD / digitális változatban, a Listenable Records jóvoltából.

Ezen felül a csapat kiadta a 'Welcome Home' című King Diamond-klasszikus feldolgozásának hivatalos videoklipjét is. Ez a cover eredetileg a Crystal Viper legutóbbi nagylemeze, a 'The Cult' bónusz track-jeként szerepel. Nem mellesleg pedig a King Diamond-banda eredeti gitárosa, Andy La Rocque vendégeskedik a feldolgozásban!

 


Speciális EP-vel jelentkezik márciusban a CRYSTAL VIPER zenekar - itt a 'Welcome Home' című King Diamond-feldolgozás!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás