Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ROYAL HUNT - új videoklip a 'Dystopia' album második részéről: 'Live Another Day'


2022-11-30

A veterán koppenhágai szimfó-prog banda nemrégiben kiadta 2020-as 'Dystopia' albuma folytatását. Erről az új lemezről jelent most meg egy új videoklip.

A Royal Hunt zenekar a dán NorthPoint Productions lemezkiadó és a japán King Records segítségével, valamint a rajongók készséges pénzügyi hozzájárulása révén vette fel új stúdióalbumát; a 2020-as 'Dystopia' album második epizódját, ami 2022. október 28-án jelent meg.

A banda eredeti közleménye így szól: "Visszagondolva az album első részének 2020-as megjelenésére, rá kell ébrednünk arra, hogy az elmúlt két évben korábban elképzelhetetlen dolgok történtek a világban. Ki gondolta volna két évvel ezelőtt, hogy a "disztópia-projektünk" immáron minden részletében tökéletesen reflektál a zord valóságra? És az őrület egyre csak fokozódik. A 'Dystopia - Part 2' album tehát még relevánsabb témájú ma, mint bármikor a korábbi időkben... pedig mi csak az általános, saját magunk által kiötlött koncepciót dolgoztuk fel. A jelenlegi borzasztó globális események minden felnőtt embert érintenek / megérintenek valamiféle módon; lévén együtt éltük át a 2020-2022-es időszakot, és most is csak bámulunk, ahogy az őrület totálisan begyűrűzik mindenfelé...".

André Andersen, a zenekar billentyűse / fő dalszerzője hozzátette az új album kapcsán: "Nekem elhihetitek, bandánk és a mi tiszteletre méltó vendégeink minden tőlük telhetőt beleadtak ebbe a lemezbe. Számtalan órát fektettünk a munkálatokba - beleértve az előzetes tervezést és a fáradságos stúdiós műveleteket is. A végeredmény hallatán nehéz is lenne letagadni mindazt az energiát, erőt, amit kapszulákba rejtve belehelyeztünk ebbe az alkotásba. Foglaljatok hát helyet; mindenkit szeretettel fogadunk; élvezzük együtt ezt a mesterművet!".

A tracklista:
01. Midway (Resumption)
02. Thorn In My Heart
03. The Key Of Insanity
04. Live Another Day
05. The Purge
06. One More Shot
07. Scream Of Anger (Hit And Run / The Thrill Of The Chase)
08. Left In The Wind
09. Resurrection F451

Természetesen a 'Dystopia - Part II' albumon is több vendég jutott szerephez - köztük van Mats Levén (TSO, Skyblood, Vandenberg), Mark Boals (Y.J. Malmsteen, Ring Of Fire, Royal Hunt), Henrik Brockman (Royal Hunt, Evil Masquerade, N´Tribe), Kenny Lubcke (Narita, Zoser Mez) és Alexandra Andersen (Royal Hunt, JSP).

A 'Dystopia - Part II' megrendelhető több különféle változatban, különböző merch-termékek formájában, közvetlenül a banda honlapjáról.

Friss kedvcsinálóképpen megjelent a 'Live Another Day' dal hivatalos videoklipje, ami itt tekinthető meg:

Lentebb továbbá elérhető két stúdió-videó, amiben Andreas Passmark basszusgitáros látható munka közben, valamint Mats Levén vendég-énekel:

A Royal Hunt előző, 15. stúdióalbuma, a 'Dystopia' 2020 decemberében jelent meg a világ minden táján. Ezen az albumon több neves vendég-énekes is szerephez jutott - köztük van Mats Levén (Candlemass, TSO, Skyblood), Mark Boals (Y.J. Malmsteen, Ring Of Fire), Henrik Brockman (Royal Hunt, Evil Masquerade, N´Tribe), Kenny Lubcke (Narita, Zoser Mez) és Alexandra Andersen (Royal Hunt, JSP) - Brockman és Boals korábban több Royal Hunt albumon is énekelt.

A Royal Hunt 'Dystopia' nevezetű projektjével a veterán zenekar "eddig fel nem térképezett zenei területekre lépett". Aktuális stúdiólemezüket a kritikusok és a rajongók "a modern progresszív hard rock műfaj legújabb mesterműveként" tartják számon.

 

ROYAL HUNT - új videoklip a 'Dystopia' album második részéről: 'Live Another Day'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás