Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal- és klip-premier: BLEED FROM WITHIN - 'Flesh And Stone'


2022-05-13

A skót Bleed From Within zenekar bemutatta június 3-án megjelenő albuma, a 'Shrine' (Nuclear Blast) legfrissebb videoklipes single-dalát.

Ali Richardson a következőket nyilatkozta az új dal és videoklip kapcsán: "A 'Flesh And Stone' arra a tézisre alapoz, miszerint a jövő generációi egy haldkoló bolygót fognak megörökölni. Az e teóriát megerősítendő bizonyítékok egyre nyilvánvalóbbak, viszont mi magunk is ismerünk olyan embereket, akik tagadják, hogy a világ létezése véges lenne... Ezúttal nem egy tradícionális, performansz-stílusú videó mellett döntöttünk, hanem egy fikcionális filmes filmes világunk tárunk a nézők elé; egy olyan világot, ami többé képtelen megvédeni önmagát a Nap sugárzásától. Ez egy egykoron élettel teli, jelenleg kiüresedett, lepusztult bolygó. A dal kétségbeesett főhősnője a rituálék világába menekül, hogy ezzel is megpróbálja életre kelteni, ami még menthető. De már túl késő...".

"Remekül éreztük magunkat a klip forgatása közben. Hálás köszönet mindezért jóbarátunknak, Matt Daley-nek (Clearway Media), aki fantasztikus munkát végzett. Ez a dal egyébként több szempontból is kiemelkedik az új album összképéből, és már alig vártuk, hogy megoszthassuk veletek is ezt az élményt!".

A Bleed From WIthin 2021 őszén kötött új lemezszerződést a Nuclear Blast kiadóval (erről itt írtunk); később pedig bejelentették, hogy következő nagylemezük 'Shrine' címmel jelenik meg, 2022. június 3-án.

A zenekar és a kiadó közrmeűködésének első gyümölcse az 'I Am Damnation' című single-dal és videoklip volt. Ez a szám - ami végül felkerült a 'Shrine' albumra is - egy "súlyos riffekkel és lebilincselő dallamokkal" ellátott metal-mestermű, amely "élete legjobb formájában prezentálja a glasgowi bandát".

Ali Richardson dobos korábban a következőket nyilatkozta: "Boldog vagyok, hogy végre bejelenthetem: a Bleed From Within szerződést kötött a Nuclear Blast Records kiadóval. Először 2020-ban merült fel a paktum ötlete, és már akkor nyilvánvaló volt, hogy komoly mértékű lelkesedés, szenvedély, vágy, tudás és hajtóerő jellemzi mindkét felet. Számunkra hatalmas megtiszteltetés egy ilyen profi céghez csatlakozni, és ezt a tényt nem is vesszük készpénznek... Az 'I Am Damnation' dal bandánk új fejezetének első lépése. Zenei hangzás tekintetében sokat fejlődtünk - a jövőben is ilyen dolgokra kell számítani tőlünk".

A 'Shrine' album az alább látható borítóval és dallistával kerül a boltok polcaira:

 

01. I Am Damnation
02. Sovereign (feat. Vogg)
03. Levitate
04. Flesh and Stone
05. Invisible Enemy
06. Skye
07. Stand Down
08. Death Defined
09. Shapeshifter
10. Temple of Lunacy
11. Killing Time
12. Paradise

Ízelítőképpen az album előrendeléséhez, megjelent továbbá az album 'Levitate' című számának hivatalos videoklipje is - ez itt tekinthető meg:

A Bleed From Within teljes felállása így néz ki:

Scott Kennedy - ének
Steven Jones - gitár
Graig Gowans - gitár
Ali Richardson - dobok
Davie Provan - basszusgitár

A banda legutóbbi albuma, a 'Fracture' 2020 májusában jelent meg, a Century Media Records gondozásában - erről bővebben itt írtunk.

 

Dal- és klip-premier: BLEED FROM WITHIN - 'Flesh And Stone'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás