Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalt és klipet osztott meg a svéd HEXED zenekar: 'Resurrection'


2022-08-13

A svéd metalbanda egyúttal bejelentette, hogy idén ősszel új stúdióalbumuk jelenik meg.

A Hexed zenekart Tina Gunnarsson énekesnő vezeti. Zenéjükben "feszes, lüktető ritmusok, dallamos gitár-témák, és helyenként progresszív, de alapjában véve fülbemászó refrének és erőteljes női vokálok" keverednek.

A Hexed néhány hete kiadott egy 'Repentance' című single-dalt, ami az első ízelítője a banda soron következő, 2022. szeptember 30-án megjelenő, 'Pagans Rising' (ViciSolum Productions) című albumának. Az új lemez a 2018-as debütáló album, a 'Netherworld' folytatása lesz.

"Az egyház által elrendelt boszorkány-üldözésekben többezer élet veszett oda teljesen értelmetlenül. Legyünk mi a hangtalanok hangja! Csatlakozzatok hozzánk; követeljük együtt a megtorlást!" - közölte a Hexed az új single kapcsán. Íme a premier:

A következő Hexed album második single-dala 'Resurrection' címmel látott napvilágot augusztus közepén.

Íme az újabb dal szöveges klipje:

A Hexed felállását Tina Gunnarsson énekesnő, Daniel Håkansson basszusgitáros, Stellan Gunnarsson gitáros-billentyűs-vokalista és Teddy Möller dobos alkotja.

 

Új dalt és klipet osztott meg a svéd HEXED zenekar: 'Resurrection'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás