Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalokkal és videoklipekkel szolgált az IMMORTAL GUARDIAN


2022-10-21

Az extrém progresszív / power metal zenében utazó Immortal Guardian együttes ebben az évben már a negyedik single-dalát osztja meg.

Az Immortal Guardian legújabb single-dala 'Perfect Person' címmel látott napvilágot október 21-én. Ez a csapat soron következő, egyelőre cím nélküli stúdióalbumának negyedik kedvcsináló single-dala.

Az új dalról - aminek hivatalos videoklipje lentebb érhető el - részletesen itt mesél a banda.

Az előző, 'Southern Rain' című single-dal kapcsán így szól az Immortal Guardian közleménye: "Történelmünk során többször is előfordult, hogy meg kellett kérdőjeleznünk az emberiség valódi "emberi" oldalát. Most eljött az idő, hogy végre kimondjuk: ELÉG VOLT! Nem számít, milyen nehezen mennek a dolgok; nem számít, mennyire lejtmenetben van minden - mi soha nem hátrálunk meg! Nem fogunk különbséget tenni a rasszok között. Nem leszünk többé áldozat! Egyesítjük erőinket, és fellépünk a felánk szálló golyók ellenében. Együtt egyek vagyunk, és közösen kiállunk a történelem következő vérontása ellen - minden áron!".

Az Immortal Guardian előző, 'Echoes' című single-dala lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában.

Az 'Echoes' üzenetével kapcsolatban a banda énekese, Carlos Zema nyilatkozott: "Az emberiség generációk óta keresi az igazságot. Keresi a a megosztottság ellenszerét; az egységhez való jogot. Szeretnénk szabadok lenni; szeretnénk megszabadulni minden differenciától, minden nemi kötöttségtől; színektől; nemzetiségi, vallás és hitbeli különbözőségektől, illetve a szeparáció minden formájától. A valódi szabadság azonban csakis a saját elménktől függ: először le kell vetkőznünk minden félelmünket; az elnyomás tényezőit; mindent, ami megakadályozza az egységet. Hangunk az örökkévalóságba visszahngzik: SZABADSÁG...!".

Az Immortal Guardian jelenleg is egy új nagylemezen dolgozik, miután hazatért legutóbbi, öt héten keresztül tartó USA / Kanada-turnéjáról (amin a PowerGlove zenekarral közösen vettek részt). Ezen turné közepette mutatták be előző új single-dalukat, az 'Ozona'-t, ami az első nyilvános felvételük a 2021 elején megjelent 'Psychosomatic' album óta.

Mind az 'Echoes', az 'Ozona', a 'Southern Rain', mind pedig a 'Perfect Person' single csak egy kis kedvcsináló az Immortal Guardian jövőbeni hangzás-irányzatához. 2022 végén és 2023 elején várhatóan további új dalok is napvilágot látnak, és minden bizonnyal bejelentik a következő nagylemezt is!

Az Immortal Guardian felállását Gabriel Guardian gitáros-billentyűs, Carlos Zema énekes, Justin Piedimonte dobos és Joshua Lopez basszusgitáros alkotja.

 

Új dalokkal és videoklipekkel szolgált az IMMORTAL GUARDIAN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás