Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Koncert-klip premier: IGORRR - 'Opus Brain'

2021-11-16
Gautier Serre francia eklektikus zeneszerző nagysikerű projektje, az Igorrr bemutatta új hivatalos felvételét.

Az Igorrr közzétette az 'Opus Brain' című szám hivatalos koncertfelvételét, amit 2021 júliusában rögzítettek, a Pol'And'Rock Festival-on. Korábban megjelent a 'Camel Dancefloor' című koncertfelvétel is - lentebb mindkét klip elérhető.

Gautier Serre bandavezér a következőket nyilatkozta: "Több mint egy másfél évet vártunk arra, hogy élőben is előadhassuk ezt a dalt; így ez egy rendkívül fontos esemény volt számunkra, mivel megtapasztalhattuk, hogyan szól e nóta a színpadról. Teljesen meglepett minket, milyen erős vibrálása van a 'Camel Dancefloor'-nak - különösen fantasztikus gitárosunk, Martyn Clément játékának, valamint két új énekesünk dinamikus performanszának köszönhetően. Érzésem szerint új szintet ütöttünk meg színpadi keménység és brutalitás tekintetében!".

Gautier Serre egyúttal bejelentette, hogy az Igorrr soraiban innentől fogva két új énekes, Aphrodite Patoulidou és JB Le Bail szerepel. A banda teljes felállását Sylvain Bouvier dobos és Martyn Clément gitáros teszi teljessé.

A zenéjében black metalt, death metalt, balkán népzenét, klasszikus zenét, barokk muzsikát, breakcore-t és trip hop-ot ötvöző Igorrr 2020 márciusában, a világjárvány kezdetén adta ki negyedik, eddigi legsikeresebb albumát, a 'Spirituality and Distortion'-t (amiről bővebben itt írtunk).

Az Igorrr a 2017-es 'Savage Sinusoid' albummal bebizonyította, hogy egy rendkívül intenzív zenei erőt jelent a színtéren; a 2020-as 'Spirituality and Distortion' lemezzel pedig ugyanezt a tényt erősítette meg még inkább. A zenekar ezúttal is egy végtelenül változatos, sokszínű és kiszámíthatatlanul izgalmas albumot tett le az asztalra.

A banda új albuma felkerült a hivatalos német zenei toplista 12. helyére; Svájcban az 57. helyen végzett; az amerikai 'Billboard Top Current Album' listán pedig a 61. helyezett lett.

Friss hírek, hogy az Igorrr 2021 novemberében és decemberében a Horskh és az Autarkh társaságában járja Nyugat-Európa nagyvárosait! Íme a turné-hivatalos plakátja:


Koncert-klip premier: IGORRR - 'Opus Brain'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.