Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: JORN - 'Over The Horizon Radar'

2022-06-02
A neves norvég énekes, Jorn Lande (Avantasia, Masterplan, Allen/Lande, stb.) egy új nagylemezzel állt elő!

Jorn Lande új szólólemeze 'Over the Horizon Radar' címmel jelenik meg, 2022. június 17-én, a Frontiers kiadó jóvoltából. Új stúdióalbumán a legendás norvég énekes "tovább folytatja jól bejáratott rock 'n' roll-kalandját; méghozzá lenyűgöző vokál-performanszok, epikus dalok és jövőbeni rock-himnuszok révén".

A 10 eredeti, saját nótát tartalmazó 'Over the Horizon Radar' egy speciális bónusz track-kel kiegészítve jelenik meg: ez a 'Faith Bloody Faith' (amit eredetileg a 2021-es Melodi Grand Prix, azaz a norvég Eurovíziós-verseny esélyes dalaként mutatott be Jorn). A borító és a komplett dallista így néz ki:

01. Over The Horizon Radar
02. Dead London
03. My Rock And Roll
04. One Man War
05. Black Phoenix
06. Special Edition
07. Ode To The Black Nightshade
08. Winds Of Home
09. In The Dirt
10. Believer
11. Faith Bloody Faith (Extended Album Version)

Az új lemezen természetesen Jorn Lande énekel. Mellette Adrian SB és Tore Moren gitárosok, Francesco Jovino dobos, Nik Mazzucconi basszusgitáros és Alessandro Del Vecchio billentyűs / producer alkotta a stúdió-felállást.

Az 'Over the Horizon Radar' album előrendeléséhez első ízelítőképpen a címadó dalt mutatta be az énekes. Íme a premier, audió és hivatalos videoklip formájában:

Újonnan megjelent a 'One Man War' című szám hivatalos videoklipje is:

Jorn Lande 1968. május 31-én született Norvégia szívében, egy kis hegyi városban, Rjukan-ban. A kis szőke viking az erdőket és a hegyek járván cseperedett fel, de a kalandok közepette nem hanyagolta a zenét sem: Elvis Presley-től kezdve, a Sweet-en, a Slade-en, a Jethro Tull-on, a Deep Purple-ön, a Rainbow-n és a Free-n át, egészen a Black Sabbath-ig minden nagy hatással volt rá. Néhány évvel később pedig ő maga lett a rock / metal műfaj egyik legnevesebb, legtehetségesebb nemzetközi képvilselője. Ezt mi sem igazolja jobban, mint a tény, hogy nevéhez számtalan nagysikerű szólólemez és egyéb klasszikus album (Ark, Beyond Twilight, Masterplan, Allen/Lande, stb.) fűződik.

 

Klip-premier: JORN - 'Over The Horizon Radar'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.