Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Jamey Jasta producelte Tim "Ripper" Owens új szólóalbumát - október végén jelenik meg a 'Return to Death Row'

2022-09-30
Az ex-Judas Priest / ex-Iced Earth énekes Tim "Ripper" Owens elkészült új szólólemezével, amin több neves vendég is szerepet kapott.

A Grammy-jelöléssel büszkélkedő Tim "Ripper" Owens új szóló-dalainak producere nem más, mint a Hatebreed frontembere, Jamey Jasta (Hatebreed), valamint Nick Bellmore (Jasta, Dee Snider) volt. Ez a tény is azt erősíti meg, amit a hivatalos közleményből megtudhattuk: "ezek lesznek Ripper valahavolt legsúlyosabb dalai"!

Mint kiderült, Ripper új szólóalbuma - ami egy EP - 'Return to Death Row' címmel jelenik meg, 2022 októberének végén, az alább látható lemezborítóval:

A 'Return to Death Row' albumon vendégként zenél többek közt a dobos Nick Bellmore (Dee Snider, ex-Toxic Holocaust), a gitáros Charlie Bellmore (Dee Snider, ex-Toxic Holocaust) és a basszusgitáros Chris Beaudette (Jasta, Enteirro).

A producer, Jamey Jasta a következőket nyilatkozta: "Ripper a 25 évvel ezelőtt megjelent 'Jugulator' album óta az egyik legkedvencebb metal-énekesem. Hangjának ereje, skálája, és maga a fickó munkamorálja napi szinten inspirál engem; szóval mondanom sem kell, mennyire várom már, hogy mindenki hallhassa az új Ripper-himnuszokat!".

Az album munkálataihoz a rajongók is hozzájárulhatnak anyagilag - cserébe Tim felhelyezi az ő nevüket a lemez végleges köszönet-listájára.

Lentebb elérhető az első két Ripper-single, az 'Embattled' és a címadó dal videoklipje, valamint a hivatalos album-előzetes; hamarosan pedig jönnek a friss hírek, további részletek a 'Return to Death Row' album kapcsán...

Ripper korábban két legendás banda, a Judas Priest és az Iced Earth énekeseként is bizonyított; jelenleg pedig a KK's Priest együttes frontembere, amit az egykori Priest-gitáros KK Downing alapított.

 

 

Jamey Jasta producelte Tim
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.