Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

25 év után új albummal jelentkezett a kultikus kanadai RAZOR zenekar - itt a teljes 'Cycle of Contempt' lemez!

2022-09-24
A legendás kanadai thrasher Razor zenekar befejezte a munkálatokat az 1997-es 'Decibels' album folytatásán. Immáron hivatalosan is megjelent az új nagylemez.

A kanadai Ontario államból származó Razor 1983-tól 1992-ig működött, de '97 óta ismét aktív a banda. Habár több mint 20 éve nem adtak ki újabb albumot, a csapat az évek során olyan neves zenekarokkal állt színpadra, mint a Slayer, a Venom és a Motörhead.

Nemrég kiderült, bő két évtized elteltével újabb albumot rögzített a Razor. A visszatérő nagylemez, ami a 'Cycle of Contempt' címet viseli, és 2022. szeptember 23-án jelent meg, a Relapse Records jóvoltából (rajta 11 új dallal).

"Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre rászabadíthatjuk a világra - és különösen türelmes rajongótáborunkra - ezt az új anyagot! Nagy örömünkre szolgál, hogy elkészíthettük ezt a lemezt Nektek - reméljük, szerintetek is megérte ennyit várni rá. Hallgassátok jó hangosan!" - mondta Dave Carlo gitáros.

A tracklista:
01. Flames Of Hatred
02. Jabroni
03. Off My Meds
04. A Bitter Pill
05. Crossed
06. First Rate Hate
07. Cycle Of Contempt
08. Punch Your Face In
09. All Fist Fighting
10. Darkness Falls
11. King Shit

A Razor legutóbbi kiadványa egy 'Live! Osaka Saikou' című koncertlemez volt, aminek anyagát 2011-ben vették fel, egy japán turné alkalmával. Ezt megelőzően legutóbb 1997-ben jelentkeztek hivatalos albummal, 'Decibels' címen. 2015-ben a Relapse Records kiadott egy Razor-reissue sorozatot; 2020 nyarán pedig hivatalos formában is piacra dobták 1984-es demó-lemezüket, az 'Escape the Fire'-t.

Az új album, a 'Cycle of Contempt' szinte olyan, mintha az 1989-es 'Violent Restitution' nagytestvére lenne. Az új Razor-lemez egy "könyörtelen old-school thrash-támadás, ami magában foglalja a banda teljes enciklopédikus tudását, valamint remekül felvonultatja Carlo kiváló dalszerzői, zenészi és dalszövegírói tehetségét".

"Olyan dalokat igyekeztem írni, melyek hallatán mindenki azt mondja majd: "Yeah, én is ismerek egy ilyen embert, aki ezt tette, vagy azt tette - én is kötődöm ehhez a témához"..." - folytatta Carlo. "Egyszóval nem akartam, hogy a dalszövegek specifikusan rólam szóljanak; hanem mindenkit megérintsen, aki valami miatt dühös".

A 'Cycle of Contempt' megrendelhető CD-n, LP-n, kazettán és digitális változatban. Lentebb elérhető az első kedvcsináló single, a 'Flames Of Hatred' dalszöveges videója:

A második nyilvánossá vált single-dal, az 'A Bitter Pill' itt hallgatható meg:

Alább pedig végighallgatható a teljes album:

 

25 év után új albummal jelentkezett a kultikus kanadai RAZOR zenekar - itt a teljes 'Cycle of Contempt' lemez!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.