Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Májusban új szólóalbummal jelentkezik az egykori White Lion énekes Mike Tramp - itt az első előzetes!


2020-03-09

A dán Target Records májuda elsején adja ki a veterán glam-rock énekes új, 'Second Time Around' című szólólemezét.

Mike Tramp (ex-White Lion, Freak Of Nature) új stúdiólemeze, a 'Second Time Around' többnyire olyan dalokból áll, melyeket az énekes-gitáros az elmúlt évtizedek során szerzett. Ezeket a nótákat most újra felvette Tramp.

"Már nem is számolom, mennyi kérés érkezik hozzám. De ha előről kezdeném az egészet, változna valami? Ez egy trükkös kérdés, és mint előadó számára, egyben igazságtalan is" - mondta Tramp. "Mi a fenéhez értettem, amikor 1976-ban először stúdióba vonultam, hogy felvegyem az első albumomat?! A válasz: semmihez - és ezt őszintén bevallom. És ez nem is változott az elkövetkezendő 10-20 évben sem. Viszont minden egyes elkészült albummal és befejezett turnéval, egyre több tudással tértem haza, és azt kívántam, bárcsak ennyi tapasztalatom lett volna a kezdetekben is".

"Nagyon büszke vagyok az új dalokra. Stílusilag ez is olyan, mint a többi lemezem: 100%-ban reprezentálja Mike Tramp-et. Ha idegenek szállnának le a Földre, és ellopnák a 'Second Time Around' albumot, mint az első Tramp-lemezt amit hallanak -, én rettentően büszke lennék magamra. Minden DNS-em benne van ebben az albumban".

A tracklista:
01. All Of My Life
02. The Road
03. Anymore
04. Come On
05. Between Good And Bad
06. Lay Down Your Guns
07. Highway
08. No Tomorrow
09. Back To You
10. When She Cries

A 'Second Time Around' album stúdió-felállása így nézett ki:

Mike Tramp - ének, elektromos és akusztikus gitár, zongora
Oliver Steffensen - gitár
Claus Langeskov - basszusgitár
Morten Hellborn - dobok
Soren Andersen - gitár
Jay Boe - Hammond B-3
Marcus Nand - 12 húros akusztikus gitár; szóló a 'Back To You' dalban
Emily Garriock Langeskov - vokál
Lars Rahbek Andresen - zongora a 'Highway' dalban

Az album előrendelhető különféle limitált, exkluzív, dedikált változatban, CD-n és bakeliten, valamint digitálisan - erről bővebb infókat itt lehet találni.

A 'Second Time Around' első nyilvános single-dala / videoklipje, a 'The Road' lentebb elérhető. Tramp így kommentálta ezt a dalt: "Az élet egy merő kalandozás, melynek során egy végtelen országúton utazunk, kisebb-nagyobb hullámvölgyeken át. Ezen az úton találsz rá önmagadra, és fedezed fel, mi a fontos számodra. Itt hozod meg a jövőre vonatkozó döntéseidet is. Mielőtt véget érne a kaland, visszatekintesz erre az Útra, amin oly hosszú ideig utaztál. Nem számít a jó, sem a rossz - csak újra át akarod élni az egészet. Így jellemezném az én rock ‘n’ roll iránti elkötelezettségemet...".

Mike Tramp áprilisban észak-amerikai turnéra indul. A körúton - ami a Songs Of White Lion elnevezést kapta - egykori bandája, a White Lion legnagyobb klasszikusait (mint például: 'When The Children Cry', 'Little Fighter', 'Wait', 'Lady Of The Valley', 'Radar Love') adja elő élőben, akusztikus formában, Marcus Nand gitáros társaságában. (A turné-beosztás itt található meg.)

"Előadói és dalszerzői életem legnagyobb ajándéka az, amikor egy közönség előtt zenélhetek kedvemre. Az elmúlt nyolc évben ez lesz a hatodik turném, de még sosem vártam ennyire, hogy végre visszaadhassam a rajongóknak mindazt, amit tőlük kaptam. Ez a turné fantasztikus lesz!" - fűzte hozzá Tramp.

 

 

Tramp néhány hete mutatta be 'Best Days Of My Life' című single-dala hivatalos szöveges videóját (amely dal a zenész Freak Of Nature-ben töltött idejét eleveníti fel). A single premiere egybe esett a legutóbbi Tramp-album, a 'Stray from the Flock' újonnani (dupla LP-s) kiadásával.

Ezt megelőzően Tramp 2017 elején adta ki előző, 10. szólólemezét, a 'Maybe Tomorrow'-t - erről bővebben itt írtunk.


Májusban új szólóalbummal jelentkezik az egykori White Lion énekes Mike Tramp - itt az első előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás