Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Steve Tucker megpróbálja tisztázni a MORBID ANGEL jelenlegi státuszát


2015-06-18

Néhány napja tagcserék történtek a Morbid Angel-ben, azonban nem mindenki gondolja ezt így...

Néhány nappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a veterán death metal banda megvált David Vincent frontembertől. Az ő helyét ezentúl ismét az egykori énekes, Steve Tucker tölti be. Trey Azagthoth gitáros közölte, hogy ő és Tucker új Morbid Angel albumon dolgozik. Ennek ellenére, Vincent egy nappal később bejelentette, hogy téves a hír, miszerint kilépett volna a bandából. Ugyanakkor Tim Yeung dobos 15 év után hivatalosan is távozott a felállásból.

Aktuális Facebook-posztjában Tucker - aki a tavalyi évben adta ki Warfather projektjének bemutatkozó albumát megpróbálja tisztázni a Morbid Angel jelenlegi zavaros helyzetét: "Sok kérdést kaptam az elmúlt napokban; ezekre most megpróbálok válaszolni... Szóval... Mi a helyzet David-del? Kurvára semmi fogalmam nincs; és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Hogy valaha is visszatér a bandába [az egykori dobos] Pete Sandoval? Kurvára szeretném, ha így lenne! Hogy én és David együtt frontemberkedjünk a Morbid Angel-ben? Hahahahhahhahahaha. Sajnálom... én death metalt játszom; szóval nem. Ki lesz a másod-gitáros? Majd az idő ezt megválaszolja. Végül, de nem utolsó sorban: folytatom-e a Warfather-t? Abszolút! Három héten belül felvesszük az új albumot a Mana Stúdióban, testvérem, Erik Rutan producelésében".

Tucker - aki első körben 1997 és 2001, majd 2003 és 2004 között volt a Morbid Angel frontembere / énekes-basszusgitárosa - egy 2014-es interjúban fejtette ki a véleményét a Morbid Angel legutóbbi, 2011-es 'Illud Divinum Insanus' albumával kapcsolatban (amelyen a banda a tradícionális death metal hangzást indusztriális, elektronikus elemekkel vegyítette): "Nincs mit mondanom erről a lemezről... A rajongóknak van egyedül joguk arra, hogy véleményt alkossanak. A Morbid Angel pedig régen arról volt híres, hogy azt játszák, amit ők maguk akarnak; nem pedig azt, amit néhány ember szerint csinálniuk kéne...".

Vicent nemrég szintén a vegyes kritikákat kiváltott, 2011-es 'Illud Divinum Insanus' albumról nyilatkozott a következőképpen: "Sokan gondolkoztam azon az anyagon, és ez hallható is rajta; de ugyanakkor nagyon izgalmas volt számomra elkészíteni a korongot. Trey [Azagthoth, gitáros] ellátogatott hozzám néhány önállóan szerzett, őrült témával, bemutatta nekem, én pedig rávágtam: 'Nagyszerű. Szórakozzunk el vele'. Nem igazán nevezném magunkat tradícionális bandának, mivel a saját utunkat követjük. Jön, aminek jönnie kell. Nálunk ez mindig is így zajlott. Minden egyes lemezünk máshogy szól, és szerintem ez jó dolog. Pláne, hogy még véletlenül sem szeretném, ha valaki másra hasonlítanánk. Ahogy azt már többször is elmondtam, én nem igazán tudom más szerepét alakítani, viszont önmagamat nagyon jól tudom adni. Ezért a továbbiakban is maradok annál, amit eddig felépítettem".

Az 'Illud Divinum Insanus' című album a megjelenés első hetében több mint 3,600 példányban kelt el; ezzel a Billboard 141. helyén végzett. Az 1995-ös 'Domination' óta ez volt az első Morbid Angel album, amin David Vincent basszusgitáros vokálozott, és Tim Yeung (Hate Eternal) dobolt.


Steve Tucker megpróbálja tisztázni a MORBID ANGEL jelenlegi státuszát
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás