Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Új énekesével lépett fel New Hampshire-ben a RED DRAGON CARTEL


2015-07-26

Július 16-án, csütörtökön, Jake E. Lee (Ozzy, Badlands) bandája, a Red Dragon Cartel a New Hampshire állambeli Londonderry-ben adott koncertet új énekesével, Shawn Crosby-val:

Crosby - aki Paul D'Eath-et (Citizens Unite, Mushroom Trail) váltotta - július 9-én mutatkozott be a banda színeiben, egy Philadelphia-i koncert alkalmával.

"Következő turnémon Jake E. Lee Red Dragon Cartel bandájában fogok énekelni. Ez a sorozat kiterjed majd július hónap egészére; de remélhetőleg az elkövetkezendő hónapokra és évekre is. Minden bizonnyal sikeresen közre fogunk tudni működni egymással. Boldog vagyok, hogy ilyen remek emberekkel lehetek körülvéve" - nyilatkozta korábban Crosby.

A Red Dragon Cartel jelenlegi turné-felállását Anthony Esposito basszusgitáros (Lynch Mob) és Jonas Fairley dobos teszi teljessé.

A Red Dragon Cartel legutóbbi koncertjei Chas West énekessel (Jason Bonham, Lynch Mob) kerültek lebonyolításra (május elsejei kezdettel). Az őt megelőző énekes, Michael Beck április 26-án adta utolsó koncertjét a bandával, a kanadai Ottawában.

Az együttes márciusban vált meg első énekesétől, Darren James Smith-től. A szakítás egyik oka az volt, hogy Smith nemrég turnéra indult eredeti bandájával, a veterán kanadai hard rocker Harem Scarem-mel (ahol a dobos-vokalista posztját tölti be).

Smith tömör közleménye így szólt: "Igaz a hír: kiléptem a Red Dragon Cartel-ből. Kicsit komplikált a dolog, de úgy érzem, ez volt a megfelelő döntés. Egy napon majd elárulom a részleteket, de egyelőre ennyi...".

A Red Dragon Cartel második énekese Michael Beck lett, aki tulajdonosa és producere a híres arizonai SoundVision Recording Stúdiónak. Beck többek közt olyan bandák lemezein végzett hangtechnikai munkálatokat, mint a Soilwork, az Abigail Williams, a The Black Dahlia Murder és a Daath.


Videó: Új énekesével lépett fel New Hampshire-ben a RED DRAGON CARTEL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás