Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Áprilisra elkészül az új DEEP PURPLE album


2016-03-12

A legendás hard rockerek talán még ebben az évben kiadják a 'Now What?!' album folytatását.

Steve Morse gitáros nemrég megerősítette, hogy bandája következő albumát is a legendás Bob Ezrin (KISS, Pink Floyd, Kansas, stb.) produceli: "Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot Bobbal - ő egy jóbarát, akivel kölcsönösen szeretünk együtt dolgozni. Egyértelmű volt, hogy ezúttal is őt kérjük fel a produceri munkákra".

A dalszerzési munkával kapcsolatban, Glover hozzátette: "Jammelünk, jammelünk és jammelünk; és ha valami olyat játszunk, ami bejön nekünk, ami inspirál minket, vagy nagyon jól működik, akkor azt megpróbáljuk továbbfejleszteni".

Roger Glover basszusgitáros a Facebook-on a következő aktuális híreket közölte: "13 napnyi előzetes stúdiós munka és újabb 13 napnyi dal-rögzítésen vagyunk túl... Úgy tűnik, hogy a 13 a szerencse-számunk, mivel pont ennyi dalt vettünk fel az új albumra. Ezek már készen vannak, csak a vokál-témák hiányoznak róluk. Hogy ebből a 13 számból hány tétel kerül fel a lemezre? Azt még nem tudni - az is lehet, hogy mindegyik.
El sem kezdem jellemezni az új dalok irányzatát, mivel az lehetetlen lenne. Csak annyit mondok, hogy miután meghallgattam a demókat, hatalmas mosoly ült az arcomra.
Bob Ezrin és stábja fantasztikus munkát végzett.
A következő fázis az lesz, hogy
Ian Gillan - az én segítségemmel - egy héten keresztül rögzíti az ének-témákat Torontóban. Erre áprilisban kerül sor, miután véglegesítettük a dalszövegekt is".

További infók a készülő Deep Purple lemezről hamarosan...

Mint arról beszámoltunk, a veterán együttes egykori és jelenlegi tagjait - a Cheap Trick, a Chicago, az N.W.A. és Steve Miller társaságában - idén végre beiktatják amerikai Rock and Roll Dicsőség Csarnokba. A Deep Purple aktuális felállása (Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Ian Paice, Don Airey) színpadra áll az április 8.-i ünnepség keretében, de azt Gillan korábban megerősítette, hogy Ritchie Blackmore egykori gitáros ebben nem fog részt venni.

A Deep Purple legutóbbi, 'Now What?!' című albuma a megjelenés első hetében 4,000 példányban kelt el az Egyesült Államokban; ezzel a 200-as Billboard lista 115. helyén végzett. További első heti toplistás helyezések: Németország: #1, Ausztria: #1, Oroszország: #3, Norvégia: #4, Finnország: #6, Svédország: #7, Hollandia: #12, UK: #19, Spanyolország: #19, Dánia: #26, Belgium: #33, Írország: #87.
A lemez első videoklipje (ami egyben a banda első kisfilmje közel 20 év után) a 'Vincent Price' itt megtekinthető:


Áprilisra elkészül az új DEEP PURPLE album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás