Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Egy év múlva tervezi következő albuma kiadását az OVERKILL


2015-10-28

A New Jersey-beli thrash metal-veteránok vezére, Bobby "Blitz" Ellsworth a SkullsNBones.com-nak adott interjút. Ebben elárulta, hogy bandája következő album jövő októberben jelenhet meg.

"2016 októberére tervezzük következő lemezünk kiadását. A demózást jövő év elején kezdjük meg; aztán pedig Dél-Amerikába utazunk, mivel nagyon szeretünk arrafelé turnézgatni. Utána jön egy kisebb brit turné, majd egy speciális német buli, de ezidő alatt mindvégig az új dalokat csiszolgatjuk, rögzítjük, tökéletesítjük majd. Ezúttal sincs tehát szó meghatározott időbeosztásról. Egyszer csak azt mondjuk magunknak, hogy 'Oké, most kezdjük el a dolgot'... és már meg is született a 'White Devil Armory' folytatása. Persze a magokat már elszórtuk, és az első levelek kikeltek a földből; tehát nem lesz bonyolult a következő lépés. Nem is beszélünk sokat - szimplán csak azt tesszük, amit tettünk az eddigi összes Overkill album esetében is: az akciót ellentétbe helyezzük a reakcióval. Nem mondom azt, hogy ez az új lemez lesz a legjobb dolog a dobozos sör vagy a szeletelt kenyér feltalálása óta - egyszerűen csak nagybetűs Overkill lesz!".

Blitz egy hónappal ezelőtt így nyilatkozott a 2014-es 'White Devil Armory' album folytatása munkálataival kapcsolatban: "Jelenleg abban a fázisban vagyunk, amikor külön-külön írjuk a saját témáinkat. Nekem van néhány riffem, D.D. Verni-nek [a basszusgitáros] vannak friss vokál-témái, és ha jól tudom, Dave Linsk [a gitáros] is rendelkezik némi új anyaggal. Ez ilyenkor mindig erről szól... Amikor majd nekivágunk a Symphony X-szel közös turnénak, a busz hátuljában végig ott lesz velünk egy gitár és egy rögzítéshez alkalmas szerkezet. Szóval így próbálunk majd bedobni a közösbe mindent, amink van. Egyébként én személy szerint nagyon szeretek a turné közben zenét írni, mivel olyan rengeteg energiával rendelkezem. Valamilyen szinten át tudom alakítani a színpad erejét valódi, kézzel fogható demókká. Egyszerűen élvezem ezt a fajta azonnali energiát".

A következő Overkill album zenei irányzata kapcsán Blitz a következőket mondta: "Most sem fogjuk feltalálni a kereket... Az Overkill, az Overkill - mi magunk a saját műfajunkon belül érezzük kényelemben magunkat. A legnehezebb az egészben az, hogy folyamatosan sikerüljön megtalálni az ismétlődés és a stílus közti balanszot. Egyszóval: nem szeretem ismételni önmagam, de ugyanakkor nem is szeretek identitást veszteni".

Az Overkill márciusban világraszóló szerződést kötött a Nuclear Blast Records-szal. A banda korábban csak az európai országokban való forgalmazás végett állt kapcsolatban a kiadóval. A Nuclear Blast első globális Overkill-kiadványa egy speciális box-szett, ami felöleli a banda teljes karrierjét. Ennek címe: 'HistoriKill 1995-2007'; megjelenése pedig: 2015. szeptember 18. A 'HistoriKill 1995-2007' boxban 13 album + 1 bónusz lemez kapott helyet.

Az Overkill nemrég bonyolított le egy európai turnét a Sanctuary társaságában, szeptember-október folyamán pedig Észak-Amerika nagyvárosait járta, a Symphony X-szel karöltve.

Az Overkill Európában 2014. július 18-án adta ki a 'White Devil Armory' című albumot (Észak-Amerikában július 22-én, az eOne jóvoltából), melynek box-szettes változatát számos extrával kibővítve lehetett elő-rendelni. A lemezről bővebben itt írtunk.


Egy év múlva tervezi következő albuma kiadását az OVERKILL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás