Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Floridában adott koncertet a Bobby Blotzer-féle RATT


2015-11-08

A Ratt jelenleg törvényesen működő felállása a floridai St. Petersburg-ben, a Ferg's Sports Bar & Grill-ben adott koncertet november 6-án:

A Ratt névhasználata körül jelenleg viták zajlanak: Bobby Blotzer, az eredeti dobos, és Warren DeMartini, az eredeti gitáros továbbra sem tudott megegyezni a banda jogain. Erről bővebben itt írtunk.

Blotzer szeptember 23-án adta hírül: új bandájával Ratt néven indul turnéra (folytatván a korábban Bobby Blotzer's Ratt Experience projekt működtetését). A dobos mindezt a WBS, Inc. nevében tette - ez az a cég, ami birtokolja a Ratt zenekar nevének jogait. A WBS, Inc. cég alapítója Blotzer, DeMartini és a banda eredeti énekese, Stephen Pearcy (aki nemrég - egy bírósági ítélet révén - elvesztette tulajdonrészét, miután 2000-ben, 2006-ban, majd 2014-ben is kilépett a bandából). Blotzer egyébként az évek során többször is elmondta, hogy szeretné feltámasztani a Ratt-et, azonban DeMartini ebben semmiképp nem venne részt Pearcy híján.

DeMartini néhány napja a Blabbermouth.net magazinnak adott nyilatkozatában közölte, hogy "totálisan ellene van" a Blotzer-féle Ratt-nek, és jogi lépéseket is tett annak érdekében, hogy a dobos ne sajátíthassa ki a zenekar nevét és turnézáshoz való jogát.

A vádirat szerint Blotzer szeptember 3-án, a kaliforniai Studio City-ben megrendezett egy találkozót, ahol a névhasználat volt a fő téma. Itt a dobos kijelentette, hogy ő maga a WBS, Inc. teljes jogú tulajdonosa. DeMartini ügyvédje később levelet küldött Blotzer ügyvédjének: ebben azt írta, hogy a shareholder-meeting szabálytalanul és "törvényes eszközök hiányában" zajlott le, ezért az ott elhangzottak "semmisnek tekinthetők".

Amint új fejleményei lesznek az ügynek, arról természetesen beszámolunk.

A Blotzer-féle Ratt:


Videó: Floridában adott koncertet a  Bobby Blotzer-féle RATT
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás