Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

"Adjatok nekem még egy esélyt" - bocsánatot kért náci megnyilvánulásáért Phil Anselmo


2016-01-30

A ex-Pantera frontember újabb videó-üzenetet tett közzé, amiben "megbánást tanúsít" rasszista akciója okán.

Mint arról beszámoltunk, a január 22-én, pénteken a hollywoodi Lucky Strike Live klubban megrendezett koncert (amiről bővebben itt írtunk) azzal ért véget, hogy Anselmo náci módjára magasba emelte a jobb kezét, közben pedig azt kiáltotta, hogy "white power".

Miután ennek felvétele körbejárta a netet, sokan felháborodtak az ex-Pantera énekes megnyilvánulásán, ezért ő egy videó-üzenetben reagált az esetre, mondván a backstage-ben a zenészek fehér bort ittak - innen jött a "white power"-kiáltás.

Anselmo produkcióját több metalzenész is megszólta; köztük volt a Machine Head énekese, Robb Flynn is, aki egy 11 perces videóban fejtette ki véleményét Phil "ostoba viselkedésével" kapcsolatban. Az ügyben a Darkest Hour gitárosa, Mike Schleibaum is megszólalt: szerinte "a metalzenében nincs helye rasszismusnak". Hasonló véleményen volt az All Shall Perish együttes is, akik elmondták: Anselmo akciója "sötét folt a Pantera örökségén".

Anselmo végül közzétett egy újabb videó-üzenetet, amiben a következőket nyilatkozza: "Itt Philip H. Anselmo beszél! Csak annyit szeretnék mondani, hogy totálisan megérdemlem, amit most tőletek kapok... Ott voltam én is a 'Dimebash'-en, és éjszakába nyúlóan beszélgettem azokkal, akik szeretik és tisztelik Dime-ot. Annak ellenére, hogy komoly érzelmi hullámok rohamoztak meg minket, jót buliztunk, és néhány poént is elsütöttünk a színfalak mögött. Ezeket pedig később felvittük a színpadra is. Pedig nem kellett volna. Csúnya dolog volt, amit csináltam. Aki ismer engem és a temészetem, az tudja, hogy ezt az egészet nem gondolom komolyan. Nem akarok tagja lenni semmilyen szélsőséges csoportnak.... Ezért most 100%-osan megbánást tanúsítok azok felé, akiket magbántottam. Tényleg nagyon sajnálom. Csak azt kérem, adjatok nekem még egy esélyt - tényleg csak ennyit. Szeretlek mindannyiótokat! Aki ismer engem, vagy személyesen is találkozott velem, az tudja, hogy így van. Imádlak benneteket! Áldás rátok!".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás