Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Joshua Allen énekes kilépett a SIN CITY SINNERS-ből


2016-02-20

A 'Las Vegas Legjobb Bandájának' választott rockzenekar énekese - kevesebb mint egy héttel az új, 'Let It Burn' című lemez megjelenése után - távozik posztjáról.

"Hölgyeim és uraim! Sajnálattal kell közölnöm döntésemet, miszerint távozok a Sin City Sinners énekesi posztjáról. Rengeteget tanultam, és számos kiváló, befolyásos zenésszel állhattam színpadra a Sinners-szel töltött időm során. Szavakkal ki sem tudnám fejezni hálámat. Mondanom sem kell, hogy ez egy roppant nehéz döntés volt számomra. Szeretem ezeket a srácokat, mivel rendkívül jófejek, tehetségesek és profik. Természetesen a legjobbakat kívánom nekik! Mától kezdve azonban sajnos nem vezethetetm a Sin City Sinners-t. Köszönet mindenkinek, aki eddig, és a továbbiakban is támogat engem, és mellettem áll. Sziasztok! Találkozunk a Ratt koncertjein!" - írta nyilatkozatában Allen, aki - mint arra utalt is - a továbbiakban a Bobby Blotzer-féle Ratt zenekarban folytatja pályafutását.

A Sin City Sinners koncertjei ettől függetlenül nem maradnak el. Február 19-én, pénteken a las vegasi Eastside Cannery klubban lépett fel a banda! Itt mondhatni ironikus fordulat következett be, mivel a zenekar meglepetés vendég-énekese az egykori Ratt / Love/Hate frontember, Jizzy Pearl volt...

A S.C.S. menedzsere, Jason Green szerint, amíg nem talál a banda állandó énekest, addig vendég-vokalistákkal állnak színpadra.

Joshua Alan énekes, Scotty Griffin basszer és Michael Ellis gitáros nyáron vonult stúdióba; méghozzá egy jólismert dobos, Blas Elias (Slaughter) társaságában. A csapat három hónapon keresztül dolgozott új albumán, amit végül stílszerűen 'Sin City Sinners'-nek neveztek el. A lemez 2016. február 14-én jelent meg (napra pontosan hat évvel a banda debütáló 'Exile On Fremont Street' albumának kiadása után). Erről bővebben itt írtunk.

Az új lemez első single-dala (ami egyben az utolsó dal Allen-nel), a 'Living Like A Sinner' nemrég jelent meg dalszöveges videó formájában:


Joshua Allen énekes kilépett a SIN CITY SINNERS-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás