Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Májusban új albummal tér vissza a LAMB OF GOD - itt az új dal, a 'Checkmate' videoklipje!


2020-02-10

A L.O.G. öt évvel a 2015-ös 'VII: Sturm und Drang' album megjelenése után adja ki új albumát, amit egyenesen a bandáról neveztek el.

A 'Lamb of God' című stúdióalbum 2020. május 8-án lát napvilágot, Észak-Amerikában az Epic Records, Európában pedig a Nuclear Blast jóvoltából. Íme a lemezborító és dallista:

01. Memento Mori
02. Checkmate
03. Gears
04. Reality Bath
05. New Colossal Hate
06. Resurrection Man
07. Poison Dream (feat. Jamey Jasta)
08. Routes (feat. Chuck Billy)
09. Bloodshot Eyes
10. On The Hook

"Az a tény, hogy a nevünket viseli az új album címe, egyfajta kinyilatkoztatás" - közölte az énekes Randy Blythe. "Ez a Lamb Of God. Itt és most!".

A Lamb Of God-nak ez az első albuma, amin Art Cruz (Prong, Winds Of Plague) dobol, aki 2019 júliusában csatlazkozott a bandához, mint az alapító dobos, Chris Adler utódja.

A banda nyolcadik stúdiólemezének megírásában minden tag részt vett: Mark Morton és Willie Adler gitárosok vérbeli riff-áradattal látták el a dalokat (lévén ez az, amiről a L.O.G. leginkább ismert); a John Campbell basszusgitáros és Art Cruz dobos alkotta ritmus-szekció pedig a szenvedélyt, a verejtéket és a dinamikát képviseli. Az énekes D. Randall Blythe továbbá a tőle megszokott dühös, kötetlen és erőteljes stílusán szólal meg.

Az új dalok javarésze a banda legutóbbi turnéján (vagyis a Slayer búcsú-koncertsorozatán) születtek. A csapat az új lemezt ezután a szokásos producerrel, Josh Wilbur-rel (Korn, Megadeth, Gojira, Trivium, stb.) vette fel a banda. Vendégként Jamey Jasta (Hatebreed) és Chuck Billy (Testament) szerepel az albumon.

A 'Lamb of God' első single-dala, a 'Checkmate' február 7-én, pénteken debütált. Lentebb elérhető a dal videoklipje, valamint annak ízelítő-videója, plusz a kézzel írott szövege.

"A 'Checkmate' dalban minden komponens benne van, amit a Lamb Of God hangzásilag kifejlesztett az elmúlt két évtized során; de ugyanakkor tele van ambícióval és lendületettel, ahogy azt egy új fejezetbe vágó bandától elvárhatnánk" - mondta a gitáros Mark Morton. "Újra feltöltődtünk energiával - ez a Lamb Of God 2020-ban! Sosem voltunk még ennyire izgatottak!".

A Lamb Of God a legendás Kreator zenekar társaságában bonyolít le európai turnét március és április folyamán. A State Of Unrest nevezetű körúton a texasi Power Trip lesz az előzenekar. A teljes beosztást itt lehet megtalálni.

2020 őszén a Megadeth társaságában bonyolít le nagyszabású észak-amerikai turnét a Lamb Of God. Ezen a körúton részt vesz a Trivium és az In Flames is. Bővebb infók, beosztás itt érhető el.

 

A Lamb Of God egy hosszabb szünet után, 2020. február 14-én tért vissza a színpadra: a Chicago-i House of Vans klubban adtak koncertet, aminek felvétele lentebb teljes egészében elérhető (itt hangzott el először élőben az új, 'Checkmate' című single-dal).

A Lamb Of God legutóbbi teljes értékű albuma, a 'VII: Sturm und Drang' 2015-ben jelent meg. Ezt követte a 2016-os 'The Duke' EP, majd pedig a 2018-as feldolgozás-album, a 'Legion: XX', amit eredeti nevükön, Burn The Priest-ként jelentettek meg.


Májusban új albummal tér vissza a LAMB OF GOD - itt az új dal, a 'Checkmate' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás