Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a GRAHAM BONNET BAND új kipje, a 'Rider'!


2017-01-06

A Rainbow, az Alcatrazz, az Impellitteri és az MSG együttesekben is megfordult veterán hard rock-énekes, Graham Bonnet és nemrégiben alakult szólóbandája a Frontiers Music Srl kiadóval állt össze.

Az énekes nemrégiben alapította meg új szóló-formációját, a Graham Bonnet Band-et - erről bővebben itt írtunk. A G.B.B. négy tagból áll; köztük van Conrado Pesinato gitárvirtuóz, Beth-Ami Heavenstone basszer és az immáron hivatalos tag, Mark Zonder (Warlord, ex-Fates Warning), a dobos.

A Graham Bonnet Band tavaly februárban indította útjára első turnéjának első felvonását. A brit körúton elhangzottak az énekes illusztris karrierjének legnagyobb slágerei, valamint néhány vadonatúj dal a banda debütáló albumáról.

Bonnet korábban elmondta a stúdiólemez kapcsán: "Hosszú idő telt el azóta, hogy nagylemezt adtam ki a kezemből, de ez a banda egy tökéletes platform ennek véghezviteléhez. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Frontiers kiadó csodálatos munkatársaival dolgozhatunk az első Graham Bonnet Band albumon! Egy produktív és sikeres esztendő elé nézünk!".

A 2016. november 4-én megjelent, 11 új számot tartalmazó 'The Book' című albumhoz egy bónusz lemez is jár - ezen Graham Bonnet néhány régi klasszikusának újrarögzített verziója kapott helyet.

"Az albumon szereplő dalok nagyon hasonlítanak azokhoz a nótákhoz, amiket annak idején az Alcatrazz-ban, a Rainbow-ban és az MSG-ben énekeltem. De az emberek valószínűleg egyébként is ezt várják el tőlem; szóval száz százalék, hogy nem lesz csalódott senki" - nyilatkozta nemrég Graham.

Íme a 'The Book' borítója, teljes tracklistája és hivatalos sajtó-videója (EPK):

CD1 (új dalok)

01. Into The Night
02. Welcome To My Home
03. Earth's Child (I Am Your Son)
04. Rider
05. Dead Man Walking
06. Strangest Day
07. The Dance
08. Where Were You?
09. The Book
10. Everybody Wants To Go There
11. California Air

CD2 (újrarögzített klasszikusok)

01. Eyes Of The World
02. All Night Long
03. Lost In Hollywood
04. Since You Been Gone
05. Night Games
06. S.O.S.
07. Assault Attack
08. Dancer
09. Desert Song
10. Island In The Sun
11. Hiroshima Mon Amour
12. God Blessed Video
13. Will You Be Home Tonight
14. Witchwood
15. Stand In Line
16. Here Comes The Night (Down Without A Fight)

Az albumról elsőként az 'Into The Night' című számot filmesítette meg a zenekar. A klipet speciális, 360º-os technikával forgatták, ezáltal minden szögből végignézhető, forgatható a videó. Íme a premier:

Újabban megjelent a 'Rider' című szám hivatalos videoklipje:

Alább elérhető a 'Dead Man Walking' és a 'California Air (Better Here Than There)', később pedig nyilvánossá vált a 'Where Were You' című szám is:

Lentebb elérhető a zenekar 'All Day And All Night Long' című dokumentációs videó-naplójának első két része! Az alábbi videókban az együttes turnéjának bemelegítő próbái, valamint első albumának munkálatai kerültek összefoglalásra (év végén Nagy-Britanniában és Spanyolországban turnézik a banda):


Itt a GRAHAM BONNET BAND új kipje, a 'Rider'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás