Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Megjelent az ASKING ALEXANDRIA új single-dala, a 'They Don’t Want What We Want (And They Don’t Care)'


2020-02-13

Az Asking Alexandria egy fél év kihagyás után jelentkezett friss dallal.

Az Asking Alexandria új száma, a 'They Don’t Want What We Want (And They Don’t Care)' elérhető digitális kislemez formájában; lentebb pedig elérhető a hivatalos szöveges videó.

"Alig várjuk már, hogy élőben is eljátszhassuk ezt a számot! Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a magasba emelhetjük a rockzene zászlaját ezzel a nótával! Reméljük, mindannyian rongyosra rázzátok a fejeteket e dalra!" - fűzte hozzá a csapat.

Az Askin Alexandria 2019 nyarán oszotta meg legutóbbi single-dalát, a 'The Violence'-et, aminek videoklipjét Jensen Noen rendezte, illetve Sam Malko, Brand Birtwistle és Joe Grayem producelte.

Az Asking Alexandria 2016-ban egyesült újjá eredeti énekesével, Danny Worsnop-pal. Előtt az ukrán Denis Shaforostov volt a banda frontembere, akivel közösen mindössze egyetlen albumot rögzített az Asking Alexandria: a 'The Black' című lemez (amiről bővebben itt írtunk) a Sumerian Records jóvoltából jelent meg, 2016. március 25-én. A Worsnop-pal való újjáegyesülést követően született meg a banda legutóbbi nagylemeze, amit egyenesen a zenekarról neveztek el: az 'Asking Alexandria' album 2017 októberében látott napvilágot.


Megjelent az ASKING ALEXANDRIA új single-dala, a 'They Don’t Want What We Want (And They Don’t Care)'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás