Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újrarögzített klasszikusokkal debütál a RHAPSODY OF FIRE új felállása - itt a harmadik dal-premier a 'Legendary Years' albumról!


2017-05-19

A veterán olasz metalbanda nemrég bejelentette új felállásának első megmozdulását...

Mint arról beszámoltunk, a Rhapsody Of Fire 2017-ben megújult felállással tér vissza a színre, miután a banda bemutatta új énekesét (Giacomo Voli) és új dobosát (Manu Lotter). A veterán olasz csapat most bejelentette, hogy az új formáció első megmozdulása egy 75 perces album rögzítése és kiadása lesz, felelevenítvén azokat a klasszikusokat, amiket megalakulásuk első 5 évében vettek fel, még szimplán Rhapsody néven (1997 és 2002 között).

14 epikus dalt rögzített újra a banda - ezek mindegyikét Seeb Levermann (Orden Ogan) hangmérnök keverte véglegesre.

Alex Staropoli billentyűs / frontember elmondta: "Ritkaságszámba megy azon gyakorlat, hogy az egyes bandák újrarögzítik néhány történelmi dalukat, lévén a későbbiekben elvesztik önbizalmukat, vagy épp úgy vannak vele, hogy - a rajongókat megkímélvén a csalódástól - inkább békén hagyján az eredeti felvételeket. Mi ezzel nem értünk egyet. Mi csakazértis felvettünk néhány korábbi dalt, meghallgattuk a mixeket; ezután pedig bátran kijelenthetjük, hogy a végeredmény felülmúl minden színtiszta elvárást. Amit most véghez vittünk, az egyszerűen fantasztikus!".

A szóban forgó albumot - mint kiderült - május 26-án adja ki a német AFM Records, 'Legendary Years' címmel; mégpedig digitálisan, digipak CD-n és limitált dupla LP-n, rajta az alábbi tételekkel, és a lent látható borítóval:

01. Dawn Of Victory
02. Knightrider Of Doom
03. Flames Of Revenge
04. Beyond The Gates Of Infinity
05. Land Of Immortals
06. Emerald Sword
07. Legendary Tales
08. Dargor, Shadowlord Of The Black Mountain
09. When Demons Awake
10. Wings Of Destiny
11. Riding The Winds Of Eternity
12. The Dark Tower Of Abyss
13. Holy Thunderforce
14. Rain Of A Thousand Flames

Április 28-án bemutatták az új album első dalát, a 'When Demons Awake' újrarögzített változatát; május 12-én pedig közzétették a 'Land Of Immortals' új verzióját; újabban pedig megjelent a 'Knightrider Of Doom' dal is. A single-dalok önmagukban is elérhetők az ismert online zeneszolgáltatók kínálatában.


Újrarögzített klasszikusokkal debütál a RHAPSODY OF FIRE új felállása - itt a harmadik dal-premier a 'Legendary Years' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás