Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tom Englund a REDEMPTION új énekese - jövőre új album várható


2017-09-12

Az idei ProgPower USA fesztiválon jelentették be, hogy a jövő évben is fellép ugyanott a Redemption; méghozzá új énekessel, az Evergrey-ből ismert Tom Englund-dal.

A los angelesi székhelyű prog-metal banda felállását tehát innentől fogva Englund, Nick van Dyk gitáros-billentyűs, Sean Andrews basszusgitáros és Chris Quirarte dobos alkotja. Ez a formáció vette fel a hetedik Redemption albumot, ami a 'Long Night's Journey Into Day' címet kapta. Az új stúdiólemez a banda történetében az első, amit a neves dán hangmérnök, Jacob Hansen (Volbeat, Primal Fear, Amaranthe, Doro, stb.) producelt. Nem mellesleg vendégként ismét feltűnik a Redemption dalaiban két tehetséges gitáros, Chris Poland (Megadeth, OHM) és Simone Mularoni (DGM) return as guest musicians. A 'Long Night's Journey Into Day' megjelenése 2018 elejére várható.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: Tom a Redemption új hangja" - mondta van Dyk. "Tom-nak egyszerűen hihetetlenül erőteljes, lélekkel és érzelmekkel teli hangja van - zenénk pedig pontosan ezt követeli meg. Biztosak vagyunk tehát abban, hogy az embereket lenyűgözzük majd mindazzal, amit közösen megalkottunk".

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album kapcsán...

A Redemption előző énekese a Fates Warning éléről ismert Ray Alder volt. Alder 2005-től 2017-ig volt a zenekar frontembere - összesen 5 nagylemezen és 2 koncertalbumon szerepelt. Legutóbbi stúdióalbumuk, a 'The Art of Loss' 2016 februárjában jelent meg; ezt megelőzően pedig 'Live from the Pit' címmel adtak ki dupla koncertalbumot, 2014 szeptemberében.

Alder távozásának okát nem hozták nyilvánosságra, de ez minden bizonnyal a Fates Warning újkori sikereire és sűrű turné-beosztására vezethető vissza.


Tom Englund a REDEMPTION új énekese - jövőre új album várható
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás