Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Budapestet is érinti a legendás RHAPSODY jövő évi búcsúturnéja


2017-10-19

Az újjáalakult Rhapsody (Rhapsody Of Fire) 2018-ban egy nagyszabású euópai turnéval ünnepi fennállásának 20. évét, egyben zárja le az érát.

A nemrégiben újjáalakult Rhapsody a közelmúltban fejezte be 20. évfordulós "ünnepi búcsúturnéját". A banda ennek keretében teltházas koncerteket adott többek közt Mexikóvárosban, Bogotában, Santiagoban és Buenos Airesben is. Ezzel egyidőben jelentették be a búcsú-körút latin-amerikai eflvonásának második részét: 2018 januárjában visszatér a legendás olasz csapat Argentínába, Brazíliába, Bolíviába, Peruba, Chilébe, Costa Ricába, Kolumbiába és Mexikóba.

Rögtön a dél-amerikai turnét követően a banda Európát teszi boldoggá: itt 11 országban 23 koncerttel köszönnek le végleg a színről (ezután tehát megszűnik létezni a "Rhapsody" nevezetű formáció.

Fabio Lione énekes így nyilatkozott: "A nagysikerű latin-amerikai reunion-műsorok után eljön végre az idő, hogy európai rajongóinkkal is találkozzunk. Ne hagyjátok ki a jövő évi koncerteket, mivel Luca, Dominique, Patrice, Alex és én készen állunk - a szívünket-lelkünket beleadva - egy újabb epikus kalandra szétosztván köztetek azokat az érzelmeket, melyeket a Rhapsody muzsikája biztosított az elmúlt két évtized során".

Luca Turilli gitáros hozzátette: "El sem tudnánk képzelni fantasztikusabb befejezést ennél a "Farewell Tour"-nál, mint azt, hogy még egy utolsó alkalommal, sok év után bejárjuk egész Európát. Színtiszta mágia lesz minden koncert; lévén egy felejthetetlen szettlistával készülünk, tele legendás klasszikusokkal, néhány meglepetéssel, és korábban élőben sosem játszott nótákkal. Hamarosan találkozunk!".

A Rhapsody latin-amerikai és európai búcsúturnéjának dátumai és állomásai itt érhetők el (idén novemberben még egy orosz és egy japán körutat is lebonyolít a banda). A zenekar 2018. március 8. a budapesti Barba Negra klubban lép fel (erről bővebb infókat itt lehet találni).

A búcsúturnén a következő felállás zenél: Fabio Lione énekes, Luca Turilli és Dominique Leurquin gitárosok, Patrice Guers basszusgitáros és Alex Holzwarth dobos.

Kedvcsinálóképpen lentebb megtekinthető a legutóbbi dél-amerikai turné hivatalos "after-movie"-ja:

A Rhapsody ezen, eredeti változata nem összekeverendő a jelenleg Rhapsody Of Fire néven működő utód-zenekarral, sem a gitáros Luca Turilli-féle Rhapsody-val. Szimplán Rhapsody néven tehát 2018-tól megszűnik az eredeti formáció.


Budapestet is érinti a legendás RHAPSODY jövő évi búcsúturnéja
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás