Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Andy B. Franck kilépett az ALMANAC projektből


2018-01-17

A Brainstorm énekese bejelentette, hogy távozik a Rage-gitáros, Victor Smolski all-star power metal-projektjéből, ami nemrég új albumot adott ki, 'Kingslayer' címen.

Andy B. Franck az alábbi közleményt adta ki: "Nem kevesebb, mint három izgalmas és érdekes esztendőt töltöttem el az Almanac színeiben - ezidő alatt számos európai turnét és fesztivál-fellépést lebonyolítottunk Európa-szerte. Most azonban eljött az idő, hogy tovább álljak. Az Almanac egy igazán ígéretes és örömteli projekt, de a személyes időbeli beosztásom miatt úgy döntöttem, hogy távozom; nem állok a srácok útjába. Szeretnék köszönetet mondani minden bandatársamnak a fantasztikus együtt töltött időkért - a legjobbakat kívánom nekik; egy sikerekben, egészségben és tervekben gazdag jövőt!".

"Ezentúl azon leszek, hogy minden erőmmel a következő Brainstorm album munkálataira koncentráljak. Az új lemez 2018 őszén jelenik meg; és annyit már most elmondhatok, hogy bandatársaimmal mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb, legintenzívebb és legkeményebb Brainstorm albummal álljunk elő. A megjelenést természetesen nagyszabású turnék és megannyi fesztivál-fellépések követik majd!".

"Azoknak, akikkel az elmúlt három évben összehaverkodtam, és akik támogattak engem ezidő alatt, csak annyit üzennék: HATALMAS KÖSZÖNET, fantasztikusak vagytok... sőt, TI VAGYTOK A LEGJOBBAK! Hamarosan tallákozunk - addig is: "stay wild and metal up your ass"! Üdv".

Franck az Almanac két eddig megjelent albumán ('Tsar', 'Kingslayer') énekelt, két vokalista társával - Jeannette Marchewka (Lingua Mortis Orchestra), David Readman (Pink Cream 69, Tank) közösen.

A Brainstorm legutóbbi stúdióalbuma, a 'Scary Creatures' 2016 januárjában jelent meg.


Andy B. Franck kilépett az ALMANAC projektből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás