Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új albumot jelentett be Victor Smolski projektje, az ALMANAC


2019-11-15

A Rage zenekar egykori gitárosa, Victor Smolski bejelentette saját projektje, az Almanac harmadik stúdióalbumát.

Az Almanac következő nagylemeze 'Rush of Death' címmel jelenik meg, 2020. március 6-án, a Nuclear Blast kiadó jóvoltából. Ezen az albumon mutatkozik be a banda új felállása.

Smolski a következőket nyilatkozta: "Az új Almanac-felállás kiválóan működik, és miután lezajlott legutóbbi headliner-turnénk és fesztivál-körutunk Németországban, Csehországban, Oroszországban és Koreában, bátran vonultunk közösen stúdióba. Jómagam rengeteg időt töltöttem dalszerzéssel - felvonultattam az új lemezen mindent, ami három évtizedes karrierem során valaha is jellemző volt a stílusomra. Vannak olyan kemény-riffes dalok, mint a Rage 'Unity' és 'Soundchaser' albumain; aztán ott vannak a 'Suite Lingua Mortis' bombasztikus nagyzenekari témái, valamint a Lingua Mortis Orchestra sokszínű vokál-témái és őrületes szólói... Ezek mind megtalálhatók az Almanac új, 'Rush of Death' című albumán, amit meglepően keménynek neveznek azok, akik már hallották... Egy intenzív, gitár-központű lemezről van sóz, ami két részből áll: az egyik felét energikus metal-himnuszok alkotják, nagyzenekari hangszereléstől mentesen; míg a másik felét (ami úgyszintén nem kevésbé kemény!) az epikus 'Suite Lingua Mortis Part 2' tétel alkotja, amit ugyanazzal a szimfónikus nagyzenekarral rögzítettünk, mint ami az első részben is hallható, a Rage 'Speak of the Dead' albumán".

"Az új album vendégei közt szerepel Frank Beck a Gamma Ray-ből, és Marcel Junker, aki változatos és sokoldalú énekhangjával színesítette a dalokat. Dalszövegileg hűek maradtunk önmagunkhoz, és különféle történelmi témákat választottunk alapnak. Mivel jómagam is adrenalinnal teli ember vagyok, ezúttal főként a gladiátorok témáját boncolgatjuk - ezt ültettük át a jelenbe; vagyis modern autóversenyzők szerepébe. Számomra igencsak ismerősek a kormány mögött leselkedő veszélyek, mivel tizenegy 24-órás Nürburgring-verseny van a hátam mögött - köztük győzelmekkel és bukásokkal... szóval túléltem egy pár harcot az évet során. Az Almanac szintúgy: a saját határainkat feszegettük a stúdióban, és persze hűek maradtunk mottónkhoz: "Pedal to the medal!".

Hamarosan közzéteszik a 'Rush of Death' album további részleteit...

A 'Rush of Death' első európai lemezbemutató turnéja 2020 márciusában fog lezajlani. A banda a Lordi-t kíséri útjára, a KillecTour 2020 alkalmával. A teljes beosztás itt található meg.

A Rage tagjai 2014-ben jelentették be, hogy a továbbiakban külön utakon fognak járni; de míg Peavy Wagner társ-alapító új tagokkal kívánja folytatni a zenekar működtetését, addig Victor Smolski gitáros belevágott egy újabb neo-klasszikus, szimfónikus metal-projektbe, ami a Lingua Mortis Orchestra által kikövezett úton halad tovább. A szóban forgó alakulat viseli az Almanac nevet.

Az eredeti énekes, Andy B. Franck (Brainstorm) 2018 elején lépett ki az Almanac-ból. Franck az Almanac két eddig megjelent albumán ('Tsar', 'Kingslayer') énekelt, két vokalista társával - Jeannette Marchewka (Lingua Mortis Orchestra), David Readman (Pink Cream 69, Tank) - közösen. Ez utóbbi azóta szintén kilépett a projekből.


Új albumot jelentett be Victor Smolski projektje, az ALMANAC
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás