Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az új TORNADO-videoklip: 'Spirit And Opportunity'!


2018-11-30

A finn / amerikai sleaze thrasherek nemrég az alábbi hírekkel szolgáltak:

"Hölgyek és urak! Végre megoszthatjuk következő albumunk, a 'Commitment To Excellence' első részleteit! 11 dal került fel erre a lemezre, bandánk legfülbemászóbb, legváltozatosabb, egyben legdühösebb munkáiból! A dobokat a Kuopio-beli Studio 33-ban rögzítettük; a többi témát pedig az Oceanhoarse gitárosa, Ben Varon vigyázó szemei előtt vettük fel, a Helsinki-beli Imperial Cassette Recording stúdióban. Lévén egy gitárossal kevesebben voltunk, amikor stúdióba vonultunk, megkértünk néhány jóbarátunk, segítsenek ki minket. Mi pedig nagy hálásak vagyunk nekik, hogy időt és fáradságot nem sajnálva beugrottak hozzánk néhány szóló erejéig. Köszi!".

"Mindemellett, végre közzétehetjük a 'Commitment To Excellence' borítóját és tracklistáját, és még van egy meglepetésünk ezen kívül is: a bejelentés örömére megoszhatunk veletek egy vadonatúj feldolgozást, egy S.O.D.-klasszikust, a 'United Forces'-t... hogy addig is tudjunk adni nektek valamit, amíg kiadót találtunk az albumhoz".

Az új lemezen a Tornado azt űzi, amihez a legjobban ért: fülbemászó dalokat ad elő, sajátos recept alapján, ami a thrash, a sleaze-rock és a glam keveréke. A lemez 2018. augusztus 31-én jelent meg, a Extreme Metal Music / Rockshots Records kiadó jóvoltából.

Vendégként négy neves metalzenész szerepel az albumon - név szerint: Karl Sanders (Nile), Ross Dolan (Immolation), Adam Phillips (Pro-Pain) és Glen Drover (ex-Megadeth).

Íme a 'Commitment To Excellence' borítója (amit a DigitalRowye stúdió munkatársai készítettek) és tracklistája, plusz a fentebb említett feldolgozás premiere:

01. A Minute Of Nothing
02. White Horse Of The Apocalypse (Szóló: Karl Sanders / Nile; vokál: Niko Kalliojärvi / ex-Amoral)
03. Global Pandemic
04. Spirit And Opportunity (Vokál: Ross Dolan / Immolation)
05. The Flight Of Yuri Gagarin
06. Endless Forms Of Torment (Szóló: Adam Phillips / Pro-Pain)
07. Through Difficulties To Victory
08. Supremacy
09. Chaos Among The Ruins
10. United Forces (S.O.D. feldolgozás)
11. At The Chapel Of Rest (Szóló: Glen Drover / ex-Megadeth)

Újabban megjelent a 'Global Pandemic' és a 'Spirit And Opportunity' című szám videoklipje is:

Az új lemezt itt lehet megrendelni.

A Tornado legutóbbi nagylemeze, a 'Black President' 2015 júliusában jelent meg világszerte. Minderről itt számoltunk be.

A csapat néhány hónapja egy klasszikus Loudness-dalt is feldolgozott, az Amoral gitárosával, Ben Varon-nal közreműködve. Erről itt írtunk.


Itt az új TORNADO-videoklip: 'Spirit And Opportunity'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás