Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

IN FLAMES - itt a 'Voices' dal szöveges klipje!


2019-04-20

A veterán göteborgi metalbanda az Eleven Seven Music jóvoltából adta ki új albumát. Hamarosan európai turnéra indul a banda.

Az In Flames új, 'I, The Mask' című nagylemeze az Eleven Seven Music kiadó jóvoltából látott napvilágot, 2019. március elsején. A 12 új számot tartalmazó albumot ismét a többszörös Grammy-jelölt Howard Benson (My Chemical Romance, Motörhead, stb.) producelte (hasonlóan a 2016-os 'Battles' albumhoz. A hanganyag keverését a Grammy-díjas mixer, Chris Lord-Alge (Cheap Trick, Linkin Park), maszterizálását pedig a szintén Grammy-díjas hangtechnikus, Ted Jensen (Pantera, Eagles, Guns N’ Roses) végezte el. A lemez borítóját - melyen a banda kabalájának (Jesterhead) egyedi interpretációja látható - Blake Armstrong tervezte.

"Ez az album rendkívüli jelentőséggel bír számunkra. Lévén legutóbbi, 'Battles' című albumunk révén megalapíthattuk saját, éves fesztiválunkat - és azóta is non-stop turnézhatunk a világ minden táján -, még szorosabb lett a kapcsolat a banda és a rajongók között. Nyugodt szívvel mondhatunk, hogy márpedig ez hatalmas inspirációként szolgált ehhez az albumhoz. Jelenleg is egy fantasztikus kalandot élünk át, ami egyre nagyobb és epikusabb lesz - ezért pedig elmondhatatlanul hálásak vagyunk Nektek, mivel általatok vált mindez lehetővé számunkra. 13., 'I, The Mask' című lemezünket tehát kizárólag rajongóink ajánljuk, akiknek köszönhetően ennyi év után is színpadra állhatunk és zenélhetünk minden este. IN JESTERHEADS WE TRUST" - közölte Anders Fridén énekes.

A tracklista:
01. Voices
02. I, The Mask
03. Call My Name
04. I Am Above
05. Follow Me
06. (This Is Our) House
07. We Will Remember
08. In This Life
09. Burn
10. Deep Inside
11. All the Pain
12. Stay with Me

A néhány hete megjelent 'I Am Above' című szám az In Flames első önálló dala a 2017 végén megjelent 'Battles' album óta. Ezen kívül a banda 2017-ben kiadott egy feldolgozás-EP-t, 'Down, Wicked & No Good' címen.

Az 'I Am Above' dal kisfilmjét - amit a neves Patric Ullaeus (Revolver Film Company) rendezett - december 14-én mutatták be. Íme a premier:

Újabban megjelent a '(This Is Our) House' és a 'Voices' című dalok szöveges videója is:

Alább elérhető a lemez címadó dalának és 'Burn' című számának szöveges videója, valamint a 'Call My Name' hivatalos klipje is:

Itt megtekinthető az első négy hivatalos album-előzetes:

Az észak-amerikai lemezbemutató turné 2019. február 12-én indult Houston-ban, az All That Remains és az All Hail The Yeti társaságában; majd márciusban folytatódott (a Within Temptation-nel közösen). Az európai / brit körút továbbá április 3-án veszi kezdetét Glasgow-ban.

Külön érdekessége a két turnénak, hogy a banda eredeti gitárosa, Niclas Engelin egészségügyi problémák miatt nem tud fellépni a bandával; helyét azonban az egykori Megadeth / jelenlegi Act Of Defiance gitáros Chris Broderick veszi át. Broderick tehát előreláthatólag az összes idei In Flames-koncerten színpadra lép a svéd bandával (legalább is a nyári fesztivál-szezon végéig mindenképpen).

Az In Flames teljes beosztása itt érhető el.

Másik hír, hogy az In Flames bejelentette második saját szervezésű fesztiválját, a Borgholm Brinner-t [magyar fordításban: Borgholm lángol). A rendevényre 2019. augusztus 2. és 3. között kerül sor. Egyelőre még nem tették közzé a fellépők listáját, de az biztos, hogy a rajongók "napjaink neves rock- és metal-előadóinak változatos, izgalmas repertoárjára" számíthatnak.

Bővebb infók a fesztiválról a www.borgholmbrinner.se oldalon olvashatók.


IN FLAMES - itt a 'Voices' dal szöveges klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás