Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Mike LePond belépett a DEATH DEALER zenekarba - ősszel jön az új album, a 'Conquered Lands'


2020-06-23

A Manowar és a Dictators gitárosaként ismert Ross "The Boss" Friedman által alapított Death Dealer 2020 őszén adja ki harmadik, 'Conquered Lands' című nagylemezét.

A Steel Cartel kiadó jóvoltából megjelenő 'Conquered Lands' albumra 12 új dal került fel. Az új album a 2015-ös 'Hallowed Ground' lemez folytatása lesz.

A 'Conquered Lands' egyik érdekessége, hogy a Death Dealer színeiben ezen az albumon mutatkozik be az új tag; egy vérbeli basszer-legenda, Mike LePond (Symphony X, Ross The Boss, Silent Assassins).

"Előző basszusgitárosunk, Mike Davis mindig is jóbarátunk marad - nagyon köszönjük neki a közreműködést" - nyilatkozta Ross The Boss a basszer-váltás kapcsán. "Mivel a közeljövőben meglehetősen elfoglaltak leszünk, mindkét részről úgy döntöttünk, új basszusgitárost kell szereznünk, hoyg megfelelően tudjuk kezelni a jövőbeni ügyeket. Mike Davis nagyon fog hiányozni nekünk, de ugyanakkor épp ennyire vagyunk izgatottak, mivel az új tag egy igazi szupersztár, Mike LePond!".

"Én basszerozok az új albumon, és már most, ebben a fázisban nagyon bejön az anyag!" - tette hozzá LePond. "Újra meghallgattam a banda első két albumát - ami egyébként rendre lenyűgöz engem -, és ismét padlót fogtam! Arról nem is beszélve, hogy Ross és Steve régi jóbarátaim, és már alig várom, hogy színpadra állhassak velük, illetve Sean-nal és Stu-val, hogy közösen eljátsszuk az új anyagot élőben is!".

Ross és Mike LePond mellett Sean Peck énekes (Cage, The Three Tremors, Denner/Shermann), Stu Marshall gitáros (Night Legion, Dungeon) és Steve Bolognese dobos (Ross The Boss Band, Into Eternity) alkotja a Death Dealer jelenlegi felállását.

"Rendkívül elfoglalt vagyok mostanában, mivel szólóbandám is igencsak aktív manapság" - mondta Ross, aki nemrég adott ki új albumot a Ross The Boss színeiben. "És bármerre megyek, szinte mindenhol megkérdezik, mikor tér vissza a Death Dealer; lesz-e új album, stb., stb.... Ez pedig azt jelenti, hogy az első két albumunk valóban kiállja az idők próbáját; nagy hatással volt sok emberre és vérbeli metal-rajongóra. Ezt nagyon jó látni, és az is nagyon jó érzés, hogy most végre visszatérhetünk!".

"A 'Conquered Lands' albumot nagyjából 80%-ban elkészítettük az elmúlt 3 évben" - vallotta be Sean. "De most végre lett időnk arra is, hogy befejezzük, amit elkezdtünk. Rengeteg minőségi időt töltöttünk egymás online társaságában, és most mindennél izgatottabbak vagyunk, hogy végre újra begyújthatjuk a DD tüzét!".

Sean elmondása alapján a 'Conquered Lands' album "garantáltan kielégíti minden DD-rajongó igényét". "Az új albumon sok metal-íz és -variáns felfedezhető, de összességében azt mondhatom, hogy egy gyors és tempós anyagról van szó. Ütős és gyilkos heavy metal-témák, és persze - ahogy azt megszokhattátok - nagyszerű banda-performanszok hallhatók ezekben a dalokban. Felkerült a lemezre egy ballada is, mivel ilyen jellegű nóta nem volt az utóbbi albumon; de bátran kijelenthetem, hogy ez az egyik kedvenc számom az új korongról. Izgatottan várjuk, hogy reagálnak a rajongók erre a számra!".

2021 folyamán lemezbemutató turnét is lebonyolít majd a banda. Fellépnek többek közt a brit Hard Rock Hell Fest-en is. Hamarosan jönnek a friss hírek az új album és a turné kapcsán...


Mike LePond belépett a DEATH DEALER zenekarba - ősszel jön az új album, a 'Conquered Lands'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás