Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEFTONES - itt a szeptember 25-én megjelenő 'Ohms' lemez friss videoklipje: 'Genesis'!


2020-09-20

A Deftones négy év után ad ki új stúdióalbumot.

A Deftones új, 'Ohms' című, 10 tételes stúdióalbuma 2020. szeptember 25-én lát napvilágot. A 2016-os 'Gore' nagylemez folytatását súlyosabb hangzásúnak ígéri a banda. Az új lemez producere egyébként az a Terry Date (Pantera, Soundgarden, stb.) volt, akivel legutoljára a továbbra is kiadatlan 'Eros' lemezen dolgoztak, még 2008-ban. Az 'Ohms' dalait a los angelesi Henson Stúdióban vette fel a Deftones öt tagja; Chino Moreno, Frank Delgado, Stephen Carpenter, Abe Cunningham és Sergio Vega.

Az 'Ohms' alább látható borítóját a banda régi partnere, Frank Maddocks készítette, aki az ikonikus 'White Pony' lemez fedelét is illusztrálta. Az 'Ohms' nem mellesleg a 'White Pony' megjelenésének 2. évtizedét fémjelzi; ennek alkalmából pedig a banda a jövőben kiad egy 'Black Stallion' című kísérő remix-albumot is az új anyag mellé.

A tracklista:
01. Genesis
02. Ceremony
03. Urantia
04. Error
05. The Spell Of Mathematics
06. Pompeji
07. This Link Is Dead
08. Radiant City
09. Headless
10. Ohms

Az 'Ohms' előrendelési infói itt érhetők el. Ízelítőképpen először az album címadó dalát tették közzé, hivatalos klip formájában (amit a Rafatoon stábja rendezett és állított össze). Íme a premier:

Újonnan napvilágot látott a 'Genesis' című szám hivatalos videója is - íme a premier:

A Deftones nem mellesleg megújította hivatalos honlapját is - ez itt érhető el: deftones.com


DEFTONES - itt a szeptember 25-én megjelenő 'Ohms' lemez friss videoklipje: 'Genesis'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás