Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szóló-dalt adott ki Gus G. - 'Exosphere' címmel jelent meg az új kislemez


2021-04-01

A Firewind jelenlegi és az Ozzy-banda egykori gitárosa, Gus G. április elsején, csütörtökön adta ki új, 'Exosphere' című számát.

Gus G. közleménye így szól: "Helló, srácok! Nézzétek meg új kislemezem, az 'Exosphere' borítóját, amit a zseniális Gustavo Sazes készített. Gustavo-val 2007 óta együtt dolgozom - barátom mindig új és fantasztikus ötletekkel kecsegtet. Az új single április elsején jelent meg minden digitális platformon. Az új dalomban egyébként Dennis Ward basszusgitározik és Jan-Vincent Velazco dobol!".

Az új dal - aminek keverését és maszterizálását is Dennis Ward végezte el - a világ-járvány idején íródott; egyik epziódja Gus soron következő dal-sorozatának; egyben pedig az első hivatalos felvétel, amiben a gitáros héthúros hangszeren játszik.

Az új single-t itt lehet megvásárolni. Íme a hivatalos klip-premier!

Gus G. legutóbbi szólóalbuma 'Fearless' címmel jelent meg 2018 októberében, a német AFM Records jóvoltából. A gitáros "power-trió" formájában alakította ki a szólólemez felállását, kiegészülve Dennis Ward (Magnum, ex-Pink Cream 69, Unisonic) basszusgitáros-énekessel és Will Hunt dobossal (Evanescence, Black Label Society). Ezt követően, 2020-ban Gus eredeti bandája, a Firewind is kiadott egy új albumot.


Új szóló-dalt adott ki Gus G. - 'Exosphere' címmel jelent meg az új kislemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás