Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SEPULTURA - itt az 'Isolation' dal karantén-videója!

2020-04-23
A brazil metal-veteránok friss nagylemeze, a 'Quadra' 2020. február 7-én szabadult a világra. Ennek egyik single-dalához készítettek most a banda tagja egy speciális "karantén-videót":

A Sepultura néhány hónapja a világra szabadította a Quadra-korszakot: a legendás banda 2020. február 7-én adta ki legújabb stúdióalbumát, amivel ismét bebizonyítják, hogy ők Brazília legnagyobb metal-hősei!

A 'Quadra' a Sepultura 15. stúdióalbuma, mely egy izgalmas és brutálisan őszinte koncepcióra épült fel, a portugál "quadra" szó és annak jelentése ("játszótér") köré. Mindannyian más és más quadrán növünk fel, de életünket mindvégig szabályok és meghatározott elvek irányítják. Mindőnkre komoly hatással vannak ezek a "játszóterek" - a kapcsolatainkra és a karrierünkre egyaránt. Konkrétan az egész életünkre...

A "quadra" kifejezés egyben másra is utal. Ezt Andreas Kisser gitáros így foglalta össze: "A "quadra" szónak több jelentése is van portugál nyelven - ezek közül az egyik a "sport-bíróságra" utal. Ez egy olyan hely, terület, ahol a hatalmasok meghatározzák a játékszabályokat. Kibővített értelemben ugyanez igaz mindenre és mindenkire: minden országra, nemzetre; a határokra és a hagyományokra; kultúrára, vallásra törvényekre és oktatásra, valamint minden teületre, ahol élet van. A személyiségünkre; arra, amiben hiszünk, ahogy élünk, ahogy közösséget építünk, stb. Minden ezeken a szabályokon alapszik. Ezekkel növünk fel. Az alkotás, különféle istenek, a halál és az etika koncepciójával. A pénz pedig rabszolgaságba hajt minket. Van, aki szegény; van, aki gazdag - így mérik egymást az emberek; anyagi javak alapján. Persze a "quadrától" függetlenül is szükséged van pénzre a túléléshez; de ezt az életnek nevezett játékot mindvégig ügyesen kell játszanod".

A 'Quadra' megjelent digitális formában, limitált dupla CD-s digipakban, dupla bakeliten, earbook változatban és szimpla szimpla CD-n is, az alább látaható borítóval és a lentebb olvasható tracklistával:

01. Isolation
02. Means To An End
03. Last Time
04. Capital Enslavement
05. Ali
06. Raging Void
07. Guardians Of Earth
08. The Pentagram
09. Autem
10. Quadra
11. Agony Of Defeat
12. Fear; Pain; Suffering

Íme az első single-dal, az 'Isolation' hivatalos klipje, amit a tavaly októberi Rock in Rio fesztiválon forgattak, százezer rajongó színe előtt:

A megjelenés napján közzétették a 'Means To An End' című szám hivatalos klipjét, amit Otavio Juliano és Luciana Ferraz rendezésében forgattak:

Lentebb elérhető a 'Last Time' című szám szöveges klipje is:

Az első nyolc hivatalos album-előzetes itt érhető el:

A Sepultura legutóbbi albuma, a 'Machine Messiah' 2017. január 13-án jelent meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából. Erről a lemezről bővebben itt írtunk.


SEPULTURA - itt az 'Isolation' dal karantén-videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.