Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MARYANN COTTON - újra összeállt az eredeti felállás; július elején jelenhet meg az új album

2020-05-19
A legendás brit férj-gyilkos asszony nevét viselő dán-amerikai rockénekes, Maryann Cotton az El Puerto Records-szal kötött lemezszerződést.

A banda új albumát a frontember las vegasi házi stúdiójában rögzítették; méghozzá a banda eredeti felállásával (Maryann Cotton énekes, Hal Patino basszusgitáros, Sebastian Sly gitáros és Shawn Kernon dobos), ami három év után egyesült újjá. A 'Hallelujah' címet viselő nagylemez megjelenése 2020. július 3.-ra várható, a banda új kiadója, az El Puerto Records gondozásában, rajta nyolc vadonatúj hard rock-himnusszal.

"Általában sok időbe telik, mire megtalálod azt a stílust, ami valójában te vagy, de három album és rengeteg turnézás után büszkén jelenthetem, hogy nekünk ez sikerült! Az új album vibrálása és attitűdje rendkívül mágikus, egyben kabaré-szerű - mindezt pedig egy mocskos sleaze-köntösben kivitelezzük. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek az új dalokat!" - közölte Maryann, aki saját, személyes élményeire (buli, nők, drogok, alkohol, stb.) alapozva írta meg az új albumot, Hal Patino segítségével.

Cotton elmondása szerint a banda előző felállását "a drogok és az alkohol ölte meg" 3 évvel ezelőtt, egy észak-amerikai turné közepette. 2019-ben azonban "újratöltődtek a gépek", és ismét összeállt az eredeti felállás, ami rögtön neki is látott az új albm munkálatainak. A Maryann Cotton tehát 2020 második felében minden eddiginél erősebb formában tér vissza; méghozzá az új albummal és egy nagyszabású észak-amerikai turnéval!

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Az új Maryann Cotton lemez 2017. október 2-án jelent meg, 'Murder' címmel (digitálisan, CD-n és limitált LP-n). A The 9 számos albumot az USA-ban, Dániában és Svédországban vették fel a banda tagjai (a dalszerzésbe és a stúdiós munkákba besegített a King Diamond és a Pretty Maids egykori basszeroes, Hal Patino is). A producerek a Maryann Cotton zenészek, Hal Patino, Sebastian Sly és Joel Korpela voltak.

A tracklista:
01. Cursed
02. Bitch Bitching
03. Resurrection
04. Live It Up
05. I'm The Devil
06. Impales Your Empire
07. Cold Crazy Baby
08. Soldier Boy
09. For The Angels

A banda néhány hónapja mutatott be egy vadonatúj dalt / videoklipet, 'Gallows Pole' címen (lentebb elérhető). A 'Gallows Pole'-t a Patriot Pictures filmforgalmazó kérésére írta a banda, egy Al Pacino-produkció, a Hangman betétzenéjeként. A digitális formában is megvásárolható dal immáron a Dán Rock Chart 2. helyén, az iTunes Hot listán pedig a 8. helyen szerepel.

A 'Murder' album első hivatalos single-dalát szeptember végén osztották meg, 'I'm The Devil' címmel. Íme a premier:

A Maryann Cotton-banda előző albuma 'Into Eternity' címmel látott napvilágot, 2015. november 13-án, a 7hard Records jóvoltából. A lemezről bővebben itt írtunk.


MARYANN COTTON - újra összeállt az eredeti felállás; július elején jelenhet meg az új album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.