Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Munkába állt a RAGNAROK zenekar

2018-11-07
Az ikonikus norvég black metal banda stúdióba vonult, hogy felvegye kilencedik nagylemezét.

Az egyelőre cím nélküli, 2019 májusában megjelenő (Agonia Records), új Ragnarok album hangszerelésével végzett a banda; már csak a vokál-témák felvétele van hátra (ezt januárban fogják eszközölni). Hasonlóan a zenekar legutóbbi három albumához - 'Psychopathology' (2016), 'Malediction' (2012), 'Collectors of the King' (2010), ezt az új lemezt is Svédországban, az Endarker Stúdióban rögzítik, a Marduk-ból ismert Devo producelésében.

Jontho, a Ragnarok alapítója (egykori dobosa / jelenlegi frontembere) így nyilatkozott: "Miért változtassuk azon, ami működik? Jól ismerjük ezt a stúdiót, és tudjuk, milyen remek felszerelések vannak itt. Három album után pedig kijelenthető az is, hogy Devo totálisan tisztában van azzal, mi a célja a Ragnarok-nak, és milyen ütemben dolgozik a banda. Devo egy kiváló producer - alig várjuk már, hogy ismét megtapasztalhassuk, milyen remek munkát végez!".

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album kapcsán...

A Ragnarok november végén Kanadába utazik, hogy fellépjen a montreali Messe des Morts fesztiválon. A jövő évi lemezbemutató turnéról egyelőre annyit tudni, hogy a csapat színpadra áll többek közt a legendás Oslo-i Inferno Metal Festival-on is (2019. április 19-én).

A Ragnarok legutóbbi, 'Psychopathology' című albumáról bővebben itt írtunk.


Munkába állt a RAGNAROK zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.