Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Ascension Codes' című albummal tér vissza a CYNIC - hallgasd végig a teljes lemezt!


2021-11-24

A legendás prog-metal banda új albuma a Season Of Mist jóvoltából jelenik meg november 26-án, pénteken.

A Cynic 'Ascension Codes' című albuma egyszerre tekinthető hattyúdalnak sé újjászületésnek - ez lesz ugyanis a Paul Masvidal vezette banda első kiadványa a zenekar két oszlopos tagjának (Sean Malone és Sean Reinert) halála óta.

Az 'Ascension Codes' albumon Masvidal énekel, gitározik és szintetizátorozik; Matt Lynch pedig dobol. Az album keverését és társ-produceri munkáit az a Warren Riker (Aeon Spoke) látta el, aki legutóbb a 'Traced in Air'-érában dolgozott együtt a Cynic tagjaival.

Az új lemez - ami a sorban a negyedik Cynic-nagylemez; a 2014-es 'Kindly Bent to Free Us' folytatása - borítója (amit Martina Hoffmann és Robert Venosa készített) és dallistája így néz ki:

01. Mu-54*
02. The Winged Ones
03. A'-va432
04. Elements And Their Inhabitants
05. Ha-144
06. Mythical Serpents
07. Sha48*
08. 6th Dimensional Archetype
09. DNA Activation Template
10. Shar-216
11. Architects Of Consciousness
12. DA'z-a86.4
13. Aurora
14. DU-*61.714285
15. In A Multiverse Where Atoms Sing
16. A'jha108
17. Diamond Light Body
18. Ec-ka72

Első ízelítőként az album hatos számát, a 'Mythical Serpents'-t mutatták be. Ez egy "kaleidoszkópikus intenzitással, mesteri és matematikai precízitással" előadott dal, ami tökéletes felvezetője a nagylemeznek!

Hamarosan megjelenik az 'Sha48* + 6th Dimensional Archetype' című összevont tétel hivatalos videója is, amiben Robert Venosa és Martina Hoffman művei elevenednek fel...

Alább elérhető még az 'In a Multiverse Where Atoms Sing' című szám dobos playthrough-videója is, Matt Lynch prezentációjában:

Az új lemezt itt lehet előrendelni különféle formában. Ízelítőképpen lentebb elérhető a teljes stream:

Masvidal néhány hete megosztott egy korábban ki nem adott Cynic-dalt. Ez, az 'Integral' című szerzemény volt az egyik utolsó felvétel, amiben az öngyilkosságot elkövetett Sean Malone basszusgitározik.

A Cynic zenekar előtt '1000 dal, amit hallanod kell mielőtt meghalsz' című rovatunkban is fejet hajtottunk.


'Ascension Codes' című albummal tér vissza a CYNIC - hallgasd végig a teljes lemezt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás