Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RED DRAGON CARTEL - visszatért az eredeti énekes, Darren Smith


2015-08-05

Jake E. Lee (Ozzy, Badlands) bandája, a Red Dragon Cartel idén hatodjára váltott énekest - most azoban az eredeti frontember tért vissza!

"Szeretnénk hivatalosan is üdvözölni Darren James Smith-t (Harem Scarem) a Red Dragon Cartel színeiben! Darren első körben szeptember 6-án és 10-én, Kaliforniában egyesül újjá a bandával; utána pedig a szeptember 15-én induló japán turnén láthatjátok őt! 2015 többi részét turné-mentesen, a stúdióban töltjük, ahol felvesszük újabb nagylemezünket. Jake és az RDC régóta várt második albuma 2016 első heteire készül el!".

A banda később a Facebook-on így reagált a friss hír pozitív fogadtatására :"WOW! Hatalmas köszönet mindenkinek a nagyszerű visszajelzésekért. Nagyra méltatjuk támogatásotok!".

Az együttes először márciusban vált meg Darren James Smith-től. A szakítás egyik oka az volt, hogy Smith nemrég turnéra indult eredeti bandájával, a veterán kanadai hard rocker Harem Scarem-mel (ahol a dobos-vokalista posztját tölti be).

A Red Dragon Cartel második énekese Michael Beck lett, aki tulajdonosa és producere a híres arizonai SoundVision Recording Stúdiónak. Beck többek közt olyan bandák lemezein végzett hangtechnikai munkálatokat, mint a Soilwork, az Abigail Williams, a The Black Dahlia Murder és a Daath. Beck április 26-án adta utolsó koncertjét a bandával, a kanadai Ottawában...

A banda május eleji koncertjei Chas West énekessel (Jason Bonham, Lynch Mob) kerültek lebonyolításra. Őt Paul D'Eath (Citizens Unite, Mushroom Trail) váltotta (aki július 9-én mutatkozott be a banda színeiben, egy Philadelphia-i koncert alkalmával); később pedig Shawn Crosby állt a banda élére, néhány buli erejéig.


RED DRAGON CARTEL - visszatért az eredeti énekes, Darren Smith
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás