Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Riley McShane lett az ALLEGAEON új énekese


2015-12-14

A Colorado-i modern, technikás death metal csapat és Ezra Haynes énekes útjai októberben váltak külön. A hivatalos bejelentés ideje most érkezett el.

Az Allegaeon november közepén ért végére az Act Of Defiance-szel közös USA-turnénak, melynek során Riley McShane (Son Of Aurelius, Inanimate Existence, Continuum) állt átmenetileg a banda énekesi posztján. Miután a csapat hazatért a körútról, McShane tagsága állandóvá vált. Sőtmitöbb, az új felállással elindultak az új nagylemez munkálatai is!

Greg Burgess gitáros: "Nagy örömmel jelentjük be, hogy Riley McShane az Allegaeon új, állandó énekese. Akik láttak minket legutóbbi két turnénkon, azoknak gondolom, ez nem meglepetés... Arról nem is beszélve, hogy Riley közös munkája a Son Of Aurelius-szal, az Inanimate Existence-szel és a Continuum-mal, egyszerűen magáért beszél! Miután mindannyian régi barátai és nagy tisztelői vagyunk Riley-nek és az ő képességeinek, azt mondhatjuk, hogy egy meglehetősen izgalmas jövő áll előttünk! A vérfrissítés mindig remek hatással van a kreativitásra - egy ilyen kaliberű zenész pedig pláne, hogy áldás minden banda számára. Szóval üdvözlünk, Riley! :Éljen a tudomány!".

Az Allegaeon egészen február végéig dolgozik majd az új lemezen. Hamaosan jönnek a részletek!

A banda előző énekesének (Ezra Haynes) távozásáról itt írtunk.

Az Allegaeon 2014. június 23-án adta ki legutóbbi nagylemezét, 'Elements Of The Infinite' címmel, a Metal Blade Records gondozásában. Az album - amiről részletesebben itt írtunk - a Billboard 'Hard Music Chart' kategóriájának 25. helyén végzett.


Riley McShane lett az ALLEGAEON új énekese
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás