Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az Alice In Chains lesz a GUNS N' ROSES előzenekara a teltházas las vegasi koncertjein


2016-03-02

Az újjáalakult GN'R április elején két egymást követő este is fellép a las vegasi T-Mobile Arénában. Mint az a legfrissebb hírekből kiderült, ezeken a koncerteken az Alice In Chains lesz az előzenekar.

2016 áprilisára immáron hat koncertet is leszervezett a GN'R klasszikus felállása. A banda április 8-án és 9-én - az Alice In Chains társaságában - fellép Las Vegasban, az újonnan felépült, április 6-án nyitó T-Mobile Arénában (ezekhez a koncertekhez lentebb látható egy új trailer). Ezt követően a Coachella Music And Arts Fesztiválra látogatnak el: a Guns N' Roses itt színpadra áll 16-án és 23-án is. A frissebb bejelentés szerint a Coachella közepette egy mexikói kitérőt tesz a zenekar: április 19-én és 20-án Mexikóvárosban, a Forum Sol színpadán adnak koncertet. (A 20.-i buli kivételével az összes koncertre elkelt minden jegy.)

A korábbi hírekből kiderül, az egyébként sem olcsó jegyárak mellett exkluzív VIP-jegyeket is értékesít a banda a las vegasi koncertekre: a The Pulse Of Radio riportja szerint a speciális, $2,500 [722 e HUF] árú jegyek a közönség első tíz sorába szólnak. Mindehhez ajándékba egy limitált, dedikál és számozott turné-poszter; színpadi fotó-készítési lehetőség; backstage-túra; koncert előtti koktél; étel- és ital-tiket; valamint kedvezményes árú merchandise-vásárlási opció is társul. Ezen felül a "VIP-rajongók" egy különleges GN'R-ajándékcsomagot is kapnak; viszont meet-and-greet nem szerepel az ajánlatban...

Most még nem lehet tudni a Guns N' Roses idei turné-felállását, de az biztos, hogy Axl Rose, Slash és Duff McKagan részt vesz benne (ezt a Coachella fesztivál bejelentését követően erősítették meg). Ennek ellenére azonban úgy néz ki, hogy sem az eredeti gitáros (Izzy Stradlin), sem az eredeti dobos (Steven Adler vagy Matt Sorum) nem vesz részt a koncerteken. Ez utóbbiak helyett azonban valószínűleg a jelenlegi gitáros, Richard Fortus és a jelenlegi dobos, Frank Ferrer csatlakozik a nagy hármashoz. A billentyűs szintén egy régi arc, Dizzy Reed lesz, aki 1990 óta oszlopos tagja a bandának. Fortus és Reed részvétele szinte biztos, mivel ők néhány napja léptek ki a The Dead Daisies projektből.

Bennfentes információk szerint, a GN'R már decemberben nekilátott a bemelegítő próbáknak, de ezeken Axl Rose nem vett részt. Valamint: annak ellenére, hogy sem Slash, sem Duff McKagan nem szerepelt a banda 2008-as 'Chinese Democracy' albumán, a jelenlegi próbák során ezen lemez dalait is begyakorolják a zenészek.

Axl és Slash egyébként 1993. július 17. óta nem állt egy színpadon - ekkor a Buenos Aires-i River Plate Csarnokban adott koncertet a banda. Slash és Duff azóta több alkalommal is együtt koncertezett: legutóbb 2015. szeptember 12-én a Wonderland Avenue Óvoda- és Általános Iskola színpadán egyesültek.

 

Welcome back to the jungle! Guns N’ Roses returns to the stage opening weekend at T-­Mobile Arena in Las Vegas April 8 & 9. Tickets go on-­sale Saturday at 10am! #GnFnR

Posted by Guns N' Roses on Tuesday, January 19, 2016

A Coachella fesztiválos reunion hírét mind Slash, mind Duff McKagan megosztotta a Facebook-on, a GN'R klasszikus logójával mintázva a képet:

 

iiii]; )'

Posted by Slash on Monday, January 4, 2016

Néhány napja az is kiszivárgott, hogy a Guns N' Roses klasszikus felállása a nyár folyamán legalább 25 stadion-koncertet fog adni, illetve mindezt megelőzően fellép az új Las Vegas Aréna nyitó-ünnepségén, április 6-án. A banda a hírek szerint 3 millió dollárt kér egy reunion-fellépésért. A jegyek ára pedig nagyjából $250-$275 [70-80e HUF] lesz.

Néhány hete már lehetett sejteni, hogy eljön a nagy reunion ideje, mivel a mozikban az új Star Wars film előtti felvezető-blokkban egy Guns N' Roses-reklám is szerepelt, utalván ezzel a klasszikus felállás jövő évi turnéjára (ez lentebb tekinthető meg). Ugyanakkor a GN'R hivatalos honlapján is lecserélték a logót a klasszikus mintára; sőtmitöbb, teljes egészében törölték a régi honlapot: most csak az eredeti logó látható.

Tavaly nyár óta keringenek a pletykák a Guns N' Roses klasszikus felállásának újjáegyesülését illetően. Több forrás szerint a jövő évben a banda számos európai és észak-amerikai fesztiválon részt fog venni, megalakulásának 30. évfordulója alkalmából.

Slash egy 2015 augusztusi interjúban árulta el, hogy nemrég ismét kibékült egykori bandatársával, Axl Rose-szal. Az Interneten ezáltal elkezdtek keringeni a pletykák egy esetleges GN'R-reunion-ról, habár mindeddig senki nem közölt semmi hivatalosat. Miután a banda két gitárosa, DJ Ashba és Ron "Bumblefoot" Thal is bejelentette kiválását, a rajongókban még inkább felerősödött a hit Slash visszatérését illetően.

A Telegram magazin néhány hete rákérdezett a gitárosra a pletykák kapcsán, de az "udvariasan visszautasította a választ". Ettől függetlenül néhány hónapja a CBS TV-ben a következőket nyilatkozta a témával kapcsolatban: "Óvatosnak kell lennem - nem mondhatok akármit. Ha mindannyian benne lennénk a dologban, és jó céllal tennénk azt, akkor az biztos, hogy a rajongók imádnának minket. Szóval szerintem egy próbát mindenképpen megérne...".


Az Alice In Chains lesz a GUNS N' ROSES előzenekara a teltházas las vegasi koncertjein
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás