Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Oberhausenben forgatott DVD-t az OVERKILL (videó)


2016-04-18

A veterán New Jersey-beli thrasherek 2016. április 16-án a németországi Oberhausenben ünnepelték 'Horrorscope' és 'Feel The Fire' albumaik évfordulóját.

A 'Horrorscope' album idén 25 éves; míg a 'Feel The Fire' a harmadik X-et tapossa. Ennek apropójából az Overkill teljes egészében előadta mindkét albumot az oberhauseni bulin. A koncertet professzionális kamerákkal rögzítették - várhatón 2016 végén megjelenik a felvétel DVD-n és CD-n.

Bobby "Blitz" Ellsworth énekes korábban elmondta: "Áprilisban Oberhausenben egy DVD-felvétellel fogjuk ünnepelni a 'Horrorscope' és a 'Feel The Fire' lemezek évfordulóját, valamint egyben azt is, hogy immáron 30 éve rendszeresen turnézunk Németországban. Hogy miért pont Németország? Nos, valójában itt kezdődött minden... ez az első otthonunk, ha koncertezésről van szó. Áprilisban tehát nem csak ezeket az albumokat, hanem a Deutsche-metal iránti szolidaritásunkat és elkötelezettségünket is meg fogjuk ünnepelni! Csatlakozzatok hozzánk, legyetek hangosak, éljen a metal!".

A szóban forgó koncerten Eddy Garcia dob-technikus lépett fel a bandával. Garcia (aki nem mellesleg a Pissing Razors tagja) a csapat eredeti dobosát, a családi problémái miatt távol maradó Ron Lipnicki-t helyettesítette.

Íme egy felvétel az ünnepi buliról:

Ellsworth a tavalyi év végén a SkullsNBones.com-nak adott interjút. Ebben elárulta, hogy bandája következő albuma 2016 októberében jelenhet meg: "2016 októberére tervezzük következő lemezünk kiadását. A demózást jövő év elején kezdjük meg; aztán pedig Dél-Amerikába utazunk, mivel nagyon szeretünk arrafelé turnézgatni. Utána jön egy kisebb brit turné, majd egy speciális német buli, de ezidő alatt mindvégig az új dalokat csiszolgatjuk, rögzítjük, tökéletesítjük majd. Ezúttal sincs tehát szó meghatározott időbeosztásról. Egyszer csak azt mondjuk magunknak, hogy 'Oké, most kezdjük el a dolgot'... és már meg is született a 'White Devil Armory' folytatása. Persze a magokat már elszórtuk, és az első levelek kikeltek a földből; tehát nem lesz bonyolult a következő lépés. Nem is beszélünk sokat - szimplán csak azt tesszük, amit tettünk az eddigi összes Overkill album esetében is: az akciót ellentétbe helyezzük a reakcióval. Nem mondom azt, hogy ez az új lemez lesz a legjobb dolog a dobozos sör vagy a szeletelt kenyér feltalálása óta - egyszerűen csak nagybetűs Overkill lesz!".

Az Overkill nemrég bonyolított le egy európai turnét a Sanctuary társaságában, szeptember-október folyamán pedig Észak-Amerika nagyvárosait járta, a Symphony X-szel karöltve.

A banda tavaly márciusban világraszóló szerződést kötött a Nuclear Blast Records-szal. A zenekar korábban csak az európai országokban való forgalmazás végett állt kapcsolatban a kiadóval. A Nuclear Blast első globális Overkill-kiadványa egy speciális box-szett, ami felöleli a banda teljes karrierjét. Ennek címe: 'HistoriKill 1995-2007'; 2015. szeptember 18-án jelent meg. A 'HistoriKill 1995-2007' boxban 13 album + 1 bónusz lemez kapott helyet.

Az Overkill Európában 2014. július 18-án adta ki a 'White Devil Armory' című albumot (Észak-Amerikában július 22-én, az eOne jóvoltából), melynek box-szettes változatát számos extrával kibővítve lehetett elő-rendelni. A lemezről bővebben itt írtunk.


Oberhausenben forgatott DVD-t az OVERKILL (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás