Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hivatalos videó-összefoglaló az AC/DC prágai koncertjéről


2016-05-25

Május 22-én, vasárnap a Prágában állt színpadra az Axl Rose-zal kiegészült AC/DC. A koncerten 36 év után először hangzott el a 'Touch Too Much' című szám.

Rose a lisszaboni bulin mutatkozott be az AC/DC színeiben; három nappal később pedig Sevillában is színpadra lépett. A harmadik bulit május 13-án, pénteken rendezték meg Franciaországban, Marseille-ben. Újabb három nap elteltével a belgiumi Werchter-ben adott koncertet a zenekar. Ezen a bulin Rose továbbra is trónon ülve énekelt, miután egy másfél hónappal ezelőtt, a Guns N' Roses első reunion-buliján megcsúszott, és eltört a bal bokája. Május 19-én, a bécsi Ernst-Happel-Stadionban az énekes már csak részben volt székhez kötve: félig állva nyomta le a bulit. Ugyanez volt a helyzet a május 22.-i, prágai koncerten is, aminek egyik érdekessége az volt, hogy a banda 36 év után először adta elő élőben a 'Touch Too Much' című számot (a dalt utoljára 1979. december 14-én játszották el, a franciaországi Nice-ben), ami - mint nemrég kiderült - Axl kedvenc száma.

Íme a prágai buli hivatalos összefoglalója, valamint a koncerten készült rajongói felvételek:

További fotók és felvételek az AC/DC Twitter-oldalán találhatók.

Néhány hete derült ki, hogy - amellett, hogy Axl Rose jelenleg többnyire a Guns N' Roses-reunionnal van elfoglalva - átmenetileg ő helyettesíti az AC/DC hallás-problémákkal küzdő énekesét, Brian Johnson-t is.

Az AC/DC és Rose az alábbi (hátralevő) európai koncerteken lép fel közösen:

Május
26 - Hamburg, Németország - Volksparkstadion
29 - Berne, Svájc - Stade De Suisse

Júnuis
1 - Lipcse, Németország - Red Bull Arena
4 - London, Anglia - Queen Elizabeth Olympic Park
9 - Manchester, Anglia - Etihad Stadium
12 - Aarhus, Dánia - Ceres Park

A turné várhatóan azután Észak-Amerikába is elér, hogy Rose lebonyolította a Guns N' Roses teljes nyári turnéját; habár azt egyelőre nem erősítették meg, hogy ezeken a koncerteken is ő lesz az énekes. Johnson betegsége miatt tíz korábban lemondott koncertet kell átszerveznie az AC/DC-nek.


Hivatalos videó-összefoglaló az AC/DC prágai koncertjéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás