Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Új dalt adott elő az Ozzfest Meets Knotfest rendezvényen a SUICIDE SILENCE


2016-10-02

A kaliforniai deathcore-mesterek szeptember utolsó hétvégéjén az Ozzy és a Slipknot zenekar által szervezett Ozzfest Meets Knotfest-en léptek fel egy vadonatúj dallal.

Az Ozzfest Meets Knotfest-et szeptember 24. és 25. között rendezték meg (erről itt írtunk bővebben), a kaliforniai Devore-ban. A Suicide Silence a második napon állt színpadra. A koncerten elhangzott többek közt a 'You Only Live Once' című szám, valamint egy vadonatúj (állítólag 'Doris' című) dal is, méghozzá Jose Mangin, a SiriusXM rock-rádió műsorvezetőjének vendégszereplésével - ezek felvétele itt tekinthető meg:

Korábban arról számoltunk be, hogy a Suicide Silence tagjai a Sepulturával, a Korn-nal és a Slipknot-tal közös munkáiról ismert Ross Robinson-t bérelték fel soron következő nagylemezük producereként. Mint azóta kiderült, a banda következő stúdiólemeze - ami a csapat nevét viseli - 2017 februárjában jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából.

Mark Heylmun, a Suicide Silence gitárosa most a Guitar World magazin olvasóit vezette körbe a stúdióban: a frissen megjelent videóban néhány új dal-részlet is hallható a soron következő lemezről. A gitáros szerint, a készülő album "nem olyan lesz, mint amilyet az emberek elvárnának tőlük".

Heylmun néhány hete elmondta a The Age Of Metal magazinnak, hogy bandájára és annak új lemezére nagy hatással volt a Korn legutóbbi turnéja, melynek során teljes egészében elhangzott a '94-es 'Korn' album (amit Ross Robinson producelt). A dalszerzés és a hangtechnikai munka tekintetében tehát a korai Korn dalok adtak inspirációt a Suicide Silence-nek.

Korábban már közzétettek egy fotót a Facebook-on: a képen a Robinson-nal való találkozás látható:

 

#SuicideSilence2016

Közzétette: Suicide Silence – 2016. március 2.

A Suicide Silence 2015. október 23-án egy új EP-t adott ki 'Sacred Words' címen, kizárólag digitális formában. A Nuclear Blast jóvoltából megjelent mini-lemezre - a címadódal, és annak különféle változatai mellett - felkerült három koncertfelvétel, amit a banda az augusztus 9-i, balatonszemesi RockPart fesztiválon rögzített.

A Suicide Silence aktuális, 'You Can't Stop Me' című stúdióalbuma 2014. július 11-én jelent meg, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából. A lemez - melyről bővebben itt írtunk - a banda első albuma Eddie Hermida énekessel, aki az All Shall Perish zenekart hagyta ott "új munkája" miatt. A 'You Can't Stop Me'a megjelenés első hetében több mint 15,000 példányban kelt el az USA határain belül; ezáltal a 200-as Billboard-lista 16. helyén végzett.


Videó: Új dalt adott elő az Ozzfest Meets Knotfest rendezvényen a SUICIDE SILENCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás