Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WHITESNAKE - itt az új dal, a 'Hey You (You Make Me Rock)'!


2019-04-09

David Coverdale és legendás bandája az eredeti 2018 nyári megjelenés helyett 2019. május 10-én adja ki következő stúdiólemezét, a Frontiers Music Srl jóvoltából.

A 'Flesh & Blood' - ami a Whitesnake 13. stúdióalbuma - az első dal-kollekció, melyen David Coverdale, valamint Reb Beach és Joel Hoekstra közös szerzeményei szerepelnek. A 'Flesh & Blood' az első teljes értékű Whitesnake-album a 2011-es 'Forevermore' óta (a kettő között megjelent 'The Purple Album'-on klasszikus Deep Purple-dalok átdolgozása szerepel).

Habár az új album az eredeti tervek szerint már a 2017-es évben elkészült volna, Coverdale az elmúlt évben súlyos H3-vírusban szenvedett; így el kellett halasztani a munkálatokat (ettől függetlenül a banda tavaly kiadta a klasszikus '1987' album 30. évfordulós ünnepi változatát). Továbbá, mivel "technikai gondok" adódtak az új dalok keverése közben, a banda és a Frontiers úgy döntött, a lemez megjelenését 2019-re halasztja. A Whitesnake és a kiadó elnézést kért, és ígérik, hogy "megéri ennyit várni" az új albumra!

A 'Flesh & Blood' 2019. május 10-én jelenik meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Good To See You Again
02. Gonna Be Alright
03. Shut Up & Kiss Me
04. Hey You (You Make Me Rock)
05. Always & Forever
06. When I Think Of You (Color Me Blue)
07. Trouble Is Your Middle Name
08. Flesh & Blood
09. Well I Never
10. Heart Of Stone
11. Get Up
12. After All
13. Sands Of Time

A lemez CD+DVD változatának bónusz korongján a következő tartalom található:

01. Can’t Do Right For Doing Wrong (új stúdió-dal)
02. If I Can’t Have You (új stúdió-dal)
03. Gonna Be Alright (X-Tendo Mix) - DVD Audio Track
04. Sands Of Time (Radio Mix) - DVD Audio Track
05. Shut Up And Kiss Me (Video Mix) - DVD Audio Track

A 'Flesh & Blood' első single-dalához 2018. március 10-én forgatott videoklipet a banda: a 'Shut Up & Kiss Me' Tyler Bourns által rendezett kisfilmjét 2019. február 14-én mutatták be, ízelítőképpen a 'Flesh & Blood' album előrendeléséhez.

Így készült az új klip:

Újabban megjelent a 'Trouble Is Your Middle Name' és a 'Hey You (You Make Me Rock)' című szám is:

Íme a hivatalos sajtó-videó:

A banda első idei koncertjét április 12-én adja, az Oklahoma-beli Newkirk-ben. Ekkor veszi kezdetét az észak-amerikai lemezbemutató túra, ami május 18.-ig tart (a Black Moods együttes társaságában). Ezután jön a nyári európai turné, aminek keretében - június 25-én - a budapesti Barba Negrában is színpadra áll a legendás banda! Az eddig ismeretes dátumok és állomások listája itt érhető el.

Az 1978-ban alakult Whitesnake az elmúlt évtizedben olyan klasszikus, többszörös platinalemezeket tett le az asztalra, mint például a 'Trouble', a 'Lovehunter', a 'Ready and Willing' és a 'Come an' Get It'. Ezen albumok szinte mindegyike top 10-es sikereket ért el, köszönhetően olyan világ-slágereknek, mint a 'Here I Go Again', vagy az 'Is This Love'; nem is beszélve az örökzöld 'Still Of The Night'-ról.

A Whitesnake jelenlegi felállását Reb Beach (Winger / ex-Dokken) gitáros, Michael Devin basszer, David Coverdale énekes, Joel Hoekstra (ex-Night Ranger) gitáros, Tommy Aldridge dobos és Michele Luppi (Secret Sphere) billentyűs alkotja. Ez a felállás 2015. május 28-án, a washingtoni Northern Quest Kaszinó színpadán mutatkozott be. A koncert, és az ezt követő teljes turné szettlistája főként Deep Purple feldolgozásokból állt, de elhangzott néhány régi klasszikus Whitesnake nóta is - erről bővebben itt írtunk.


WHITESNAKE - itt az új dal, a 'Hey You (You Make Me Rock)'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás